HTML

Trollforgató

Előregyártott, lapraszerelt kommentek trolloknak, hogy neked ne kelljen huszadszor is leírnod. Ha bármelyik poszt valamelyik szakaszával egyetértesz: üdv a klubban.

Feed the troll!

A Facebook is egy rakás szar, csak idióták használják, akiknek jobb dolguk sincs mint minden szarságot lájkolni. Ha már akkora kretén vagy, hogy ebbe a csoportba tartozol, legalább csinálj valami hasznosat is: lájkold a Trollforgatót!

Friss topikok

Linkblog

Okostelefonok és hülyegyerekek

2011.03.25. 08:37 TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem?

Az Android - az egy szar.

Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már össze a Retina Display-jel, tiszta égő 2011-ben ilyennel kijönni!

Felhasználói élmény, bazdmeg. Na azt az egyet nem tudták lekoppintani, pedig az embereknek csakis az kell, nem az, hogy widgeteket tologassanak jobbra-balra meg hogy ROM főzéssel bohóckodjanak. Az embereknek az kell, hogy kiveszem a dobozból, bekapcsolom és működik! Ez az amiben soha senki még csak a lábnyomát se szagolhatja az Apple-nek. 60FPS, tök fluid minden, röccenés nélkül! Persze, rootolás, meg majd a froyo megoldja, meg faszom, én ÉLNI akarok és használni a cuccost, nem ilyen baromságokkal szórakozni. Azt akarom, hogy a telefon úgy működjön alapállapotban is, ahogy én elvárom, és az Apple ezt tudja.

Meg tartalom. Hol van olyan kifinomult ökoszisztéma Androidra, mint az iTunes és az Appstore? Nem véletlen, hogy az iPod forradalmasította az egész zeneipart: kattintok, kifizetem, és ott a kontent, nincs pöcsölés, meg SD kártyás buzulás, meg torrent ami hazavágja vírussal az egész szart. Csak a káeurópai gyökereknek kell ez, civilizáltabb országokban megbecsülik a szellemi terméket.

Mondhatjátok, hogy kétszázezer app van a Marketen, de annak a fele háttérkép, meg csengőhang, míg az iPhone-ra dögivel van minőségi tartalom. Ez a nem mindegy!

Egyszer próbálnátok ki az iPhone-t, soha nem néznétek többé rá az androidos szarokra. És lehet jönni az eladási adatokkal: könnyű úgy sok Androidos telefont eladni, hogy már a harmincezres kínai dzsunka szaron is elfut az Android. Az iPhone prémium termék, mint a BMW - abból is kevesebb fogy, mint Suzukiból, de ettől még jobb! Különben is ordas fasság az iPhone és az Android eladási adatokat összehasonlítani. Ha telefonokat hasonlítunk, akkor iPhone vs HTC Desire vs Samsung Galaxy stb, ha pedig oprendszereket akkor iOS vs Android, így korrekt.

Az iPhone - az egy szar.

Én aztán nem állok be Steve Jobs birkanyájába bégetni. Apple terméket egyébként is csak a sznobok meg a buzik vesznek, apuci pénzéből vagy 80% kamatra CHF hitelre csak hogy menőzzenek vele. Aztán meg Steve bácsi mondja meg, hogy mit lehet, és mit nem a drága pénzért megvett telefonommal? Na ebből én nem kérek.

Az Android a szabadság, azt csinálok a telefonnal amit csak szeretnék. Ha én más oprendszer-verziót akarok, akkor felrakhatom, és úgy szabom személyre ahogy nekem kézreáll, widgetek, meg amit csak akarok! Meg lehet nézni a Galaxy S-t XASD 7.87 JPY alapú ROM-mal, na az aztán tényleg agyonveri a szifont!

Persze, háromszázezer app van az iTunes App Store-ban, aminek a fele fingós app, és más hulladék, és ráadásul Steve Jobs személyesen gyakorol cenzúrát, és csak olyan app mehet fel, ami neki is tetszik. Az Android Marketen bezzeg szabadság van!!!4

És az eladási adatok is igazolják, hogy az Android hamarosan nyugdíjba küldi az iPhone-t, meg lehet nézni, már Amerikában is, ahol köztudottan a legmagasabb az egy főre jutó konzumidióta Apple-birkák aránya, már ott is az Android vezet! (És tök fölösleges az iOS-t különválasztani az iPhone-tól: Android sok készüléken van, mert a Google ezt a stratégiát választotta, az Apple pedig a másikat, az ő baja.)

Különben is, az iPhone előtt is voltak már érintőképernyős telefonok, csak Steve az első profi agymosó, aki elhitette a birkáival, hogy ő találta fel a spanyolviaszt, és nekik iPhone kell.

Az összes okostelefon egy SZAR.

Sok buzigyerek nyomkodja azt a szart, meg arra veri hogy hány ostoba app tölthető le rájuk, és hány gigaherces 3D gyorsító van benne, meg itt verik a nyálukat, hogy iPhone vagy Android, pedig egy túlhype-olt szar mindkettő. Ha internetezni akarnák a telefonon (bár ki az a hülye, aki 3'' kijelzővel akar szerencsétlenkedni) azt a húszezres Nokia C9832 is tudja Opera Minivel.

Szánalmas gyökerek, nekem egy Nokia 3210-es van, ami tudja azt, amire a telefon való: telefonálni, meg SMS-t küldeni - és kibírja 8 hétig egy töltéssel, és még valamit tud, amit ezek a csillivilli érintős fosok nem: kikapcsolt állapotban is ébreszt. Nem igaz, hogy 2011-ben ezt a funkciót nem képesek integrálni az okostelefonokba!!!!!4négy.

Get a life, idióták, mehet mindenki a picsába.

* * *

A következő posztok tartalmából: 

Kétkerék vs négykerék - ingyenélő biciglisek a gazdaságot életben tartó autósok ellen

Atomot a valóvillára - tévében csakis Discovery-t! 

307 komment · 2 trackback

Címkék: tech iphone okostelefon android

A bejegyzés trackback címe:

https://trollforgato.blog.hu/api/trackback/id/tr932770010

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vaskereszttel minden jobb… 2011.03.25. 20:25:33

Csak Te vagy és a gép… A végtelen országúton, magányosan… És persze az iPhonod, mely nélkül egy lépést sem teszel, hiszen a részeddé vált. Peter Fonda sírva csatolja vissza eldobott óráját – GaugeFace alkalmazás Harley tulajoknak....

Trackback: Így írtok ti - kommentek 2011.03.25. 13:31:16

Én nagyon szeretem a hozzászólásokat, idegen szóval a kommenteket. Sokszor némelyik komment jobb, mint maga a poszt, de előfordul az ellenkezője is... Most néhány "kedvenc kommenttípust" szeretnék bemutatni, a teljesség igénye nélkül, szubjek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Írásjeleket ismeritek-e? 2011.03.25. 09:18:56

Ez óriási:))

Nagyon tetszett. És mindháromnak igaza van.
A legjobb mikor a suttyóparaszt megmondja, hogy a telefon az telefonálni való. Csak azt felejti el a paraszt, hogy az úgy hívott "okostelefon" az nem telefon valójában, hanem egy zsebméretű személyi számítógép (nem asztali, de valóban személyi) -- szóval egy zsebpécé, amiben történetesen telefon is van. A távbeszélő (telefon) funkciót az idő max. 5%-ában használom a zsebpécémen, vagy ahogy a reklámban mondják: zsebtop.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.03.25. 09:27:20

Én egyébként most fogok venni egy A2618-as Ericssont ami az első telefonom volt úgy 11 éve és azt használom majd az Acer Liquid-em helyett. És csak 3000 forint :D

soleange 2011.03.25. 09:35:41

Mehetne a modorosra. Nem. Ott erőltetett szarok vannak, ez jó, maradjon inkább itt.

Írásjeleket ismeritek-e? 2011.03.25. 09:44:58

@soleange: :)) Így van, a modoros blog ehhez képest erőltetett, hovatovább már modoros :)) itt jobb ez.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2011.03.25. 10:00:33

Teljesen helyén van. Ezután ha az Indexre kitesznek egy okostelefonos blogbejegyzést, már nem is kell kommentelni, elég csak kitenni ide egy linket, le van tudva az egész :-)

Asszem 2011.03.25. 10:07:47

Hogy ezt miért nem én írtam meg.... Tökéletes!

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2011.03.25. 13:22:58

Ebben minden benne van, respect! Mehet a trackback a különféle telefonos blogokra, és a kommentelést le is lehet zárni.

Egy dolog maradt ki a butatelefon-trollok kommentjéből, amit mindig felhoznak: a 3210-es tud kikapcsolt állapotban ébreszteni, bezzeg az Android és az iPhone nem :) (ami kb olyan szintű kijelentés, mint az, hogy a Ferrari szar, mert leállított motorral nem tud még dombról lefele se menni a szervókormány és -fék miatt, bezzeg a Wartburg még ezt is tudja!)

negt 2011.03.25. 13:26:08

A cikk nagyon jó, csak a kommentek közül hiányolom a két tábor idétlenkedését ( az ilyen cikkeket általában a kommentek miatt szoktam elolvasni ).

Viszont internetezni akarnék nem akarnák:
"Ha internetezni akarnák a telefonon (bár ki az a hülye, aki 3'' kijelzővel akar szerencsétlenkedni) azt a húszezres Nokia C9832 is tudja Opera Minivel."

vadibandi 2011.03.25. 13:27:49

Mindkettő szar a symbian a nyerő!
Na jó, ez vicc volt.

Vincenzo90 2011.03.25. 13:29:57

iPhonet tényleg buzik és sznobok vesznek, az Android tényleg kicsit béna ránézésre, de bármit kihoz belőle, aki foglalkozik vele.

CoolR 2011.03.25. 13:33:43

Aláírom, hogy vannak akik bármelyik oldalra beférnek, DE...

...nálunk a cégnél pl teljesen megférnek az almások meg ződrobotosok. Naponta beszélgetünk a két rendszer előnyeiről, hátrányairól (mert soha nincs rózsa tövis nélkül, gyártótól függetlenül), kölcsönösen ELISMERJÜK a másik gyártó termékét, használhatóságát, esetleges hibáját, trükköket, stb. Nem köpködjük egymást.

Érdekes, nem? A "vita" amúgy is meddő.

Asszem 2011.03.25. 13:35:59

További témajavaslatok, amiket szívesen látnÁk kidolgozva hasonló színvonalon: melegfelvonulás pro és kontra, a dohányosok másodrendű emberek poszt, 2006 októbere, otthonszülés, cigánykérdés, kábítószer legalizáció, linux vs. win, melltartó nélküli iskolai orvosi vizsgálat, médiatörvény, stb.

Kretusz 2011.03.25. 13:36:48

@CoolR: ez azért van, mert mindannyian buzik vagytok..

Labancz 2011.03.25. 13:37:59

Rég röhögtetett meg blog ennyire! (az a másik nagyon régen volt már a Homáron RavAntal kommentjeitől lehetett kifeküdni.) Grat!

Makkoshotyka 2011.03.25. 13:39:59

Én inkább vettem egy ájfont meg egy galakszit és befőttes gumival meg szigszalaggal összeraktam, most zsírkaraj.

Makkoshotyka 2011.03.25. 13:41:07

@Asszem: Jajj, a windóz vs. linux engem is érdekelne!

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 13:41:53

Ómájgáss, indexcímlap, elsőre! Tudom én, hogy mit kell írni, mi az amit zabál a nép :)

@CoolR: Ez lenne a normális, pontosan ugyanezt gondolom. A blog épp azok elé szándékozik görbe tükröt állítani, akik agyatlan birka módon dícsérik a saját táborukat és anyázzák a másikat (és ez nem csak okostelefon-oprendszerekre igaz, a politikától az autós vs bringás témakörön át a közösségi oldalakig MINDENHOL a fika, meg az anyázás megy. Ezért született a blog.)

@Vincenzo90: Csak holnap szándékoztam megalapítani a Trollimpiát, amely keretében Bronz, Ezüst, valamint Arany Trollmedált lehet osztogatni más blogok kommentjeiben azoknak, akik arra érdemesek (például akik száznegyvenhatodszor is betrollkodnak egy Android blogra egy olyasmi szöveget, mint itt az első bekezdés) - gratulálok, az első ezüstfokozatú troll máris látogatást tett nálunk!

@vadibandi: A Symbian-t szándékosan hagytam ki, mert az valóban szar. ;)

@Gery.Greyhound: Hogyazannya, tényleg, ápdételek, thx :)

Többiek: csinálok nektek egy jó kis homokozót, és nem vagytok hajlandóak homokozni benne? Csak az elismerő kommentek? Tessék már anyázni egy kicsit, itt büntetlenül lehet, akár a poszt-tolót, akár a többi kommentelőt. :)

egyatlagosfelhasznalo 2011.03.25. 13:42:22

A Nokiám tudja, amit egy telefonnak tudnia kell: telefon, sms. Na jó, még ébreszt is. :-)))
Minden egyébre ott a számítógép. Azon legalább látom is, hogy mit csinálok. :-)))

proton1701 2011.03.25. 13:42:51

Istencsászár vagy tesókám. Végigröhögtem az írást. Nagyon cool!!!!Egyébként minden igaz. Beszarás ez a megfogalmazás. Éljen minden 10 évesnél öregebb telcsi ami bírja ha leejtem a 2-dikról, nem tud semmit de telefonálni lehet vele és ez a lényeg....Csumi

GGG77 2011.03.25. 13:45:09

Én az okostelefon-dolgot értem (bár nem használom, remélem még évekig hű társam marad a Samsung D900i), viszont a napokban volt a kezemben először egy tablet (egy iPad). Na, most az a menőzésen kívül mire jó?

Dix 2011.03.25. 13:45:25

Az utolsó kommentel teljesen egyetértek... Mindkettőnek van előnye és hátránya is. Nekem volt/van mindkettő, sőt mindhárom (WP7 is). De általánosságban igaz azért az, hogy felhasználói élményt csak korlátokkal lehet elérni. És kinek mi tetszik... gyors legyen és korlátozott vagy néha zökkenjen, de ne korlátozzon semmiben. Azért meg senkit nem lehet elítélni, mert másra és másra akarja használni az okostelefonját... Ha éppen szüksége van rá és nem csak presztizsből vette.

GGG77 2011.03.25. 13:46:30

@trollforgató: "Tessék már anyázni egy kicsit, itt büntetlenül lehet, akár a poszt-tolót"

Zsidóbérenc.

:)

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 13:47:22

@Makkoshotyka: A szódásüveg-szemüveges kockák gyermeteg pingvines szarsága, az egységsugarú Gizikének kitalált, állandóan vírusos, kékhalálos szar Ringyóza és a sznobok hülyebiztos OSX-e is sorra fog kerülni a jövőben, ahogy sokminden más ami trollkodásra és flame-háborúra ad alapot :)

CoolR 2011.03.25. 13:49:08

@trollforgató: csak próbáltam elvenni az (esetlegesen) kialakuló flame gyújtólángját. :)

LouiS 2011.03.25. 13:49:51

Hát ez zseniális :)

CoolR 2011.03.25. 13:50:21

@Kretusz: érdekes a nick-ed, gondolom a kreténből származtattad. Javaslom használj pl Motorola készüléket, az a csúcs.

Peace

Darkcomet 2011.03.25. 13:52:23

Induló blog, első poszt és egyből az Index főoldalon. Szerintem ez abszolút rekord.

Don Quixote de la Ferko 2011.03.25. 13:52:59

Korrekt írás.
Tökéletesen jellemzi a mai társadalmat, mely telefon és internet nélkül gyakorlatilag teljesen képtelen arra, hogy értelmesen lefoglalja magát.
Ha van telefon és internet, akkor sem, de legalább azt hiszi, hogy sikerült.

proton1701 2011.03.25. 13:53:26

@trollforgató: Most olvastam , hogy fikázni is lehet. Akkor b...... azt a ....f...Na ez jól esett. Akármit csinálok sajna az írás akkor is sirály. Szóval maradjunk ennyiben. Heee......

anus pannonius 2011.03.25. 13:53:32

Ez a cikk szar,
gratulálok az indexnek, hogy ilyet rak a címlapjára,
mindhárom vélemény szar,
a szar is szar.

:D

trollkodni jó:)

JSZs 2011.03.25. 13:54:07

Semmi bajom az okostelefonokkal, vagy az azokat használókkal, de amióta megy a "kedves" telefonok reklámja, erősen gondolkozom egy Siemens M35 beszerzésében.

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 13:54:16

@GGG77: Végre egy értelmes komment, már féltem, hogy pont itt nem lesz ilyen. Köszönöm :)

Enrico Palazzo 2011.03.25. 13:55:19

A legjobb összefoglaló amit a témában valaha olvastam :D

És igen, az Android egy szar :D

Labancz 2011.03.25. 13:58:05

@Dix: Az miaz, hogy felhasználói élmény? Én arra használom az okostelefont, hogy mindig, minden fontos dolgot el tudjak rajta intézni, jegyzeteljek, vezessem a naptáramat és a teendőimet, meg navigáljon el, ha arra van szükségem.
Orgazmusközeli élményt speciel nem várok el tőle. Persze vannak olyan figurák, akik egérmozizni akarnak Full HD minőségben egy 3,5-4 collos kijelzőn. De az már milyen dolog?!

Kretusz 2011.03.25. 13:59:00

@CoolR: leszarom mit használsz és az se érdekeljen nekem mim van. megalkuvó köcsögök vagytok mind, egy normális konfliktust nem tudtok rendezni. ezzel a hozzáállással menjél valami nyugger és/vagy ganja-s blogra, baszod.

Dix 2011.03.25. 14:00:01

@Labancz: Felhasználói élmény: Bökdösöd és animálva csinálja. Nem gondolkodik közben meg nem szaggat meg ilyenek. És persze mindent ott találsz meg benne, ahol keresed. Nem köll hozzá gondókodni :D

Fájnensöl Tájmsz 2011.03.25. 14:00:28

a szifonosolnál az apple istenítése vallási kérdés.
ha lesz rá pénzem, én is megtérek. addig androidos maradok ;-)

öntelt radírpók 2011.03.25. 14:03:10

@JSZs: Siemens M35!!!!! A világ legjobb telefonja, imádtam!!! Gyakorlatilag egy nukleáris csapást is túlélne, és ha fejbe dobsz vele valakit, minimum fél órára kifekszik. Ha egy iPhone-nal dobsz fejbe valakit, az iPhone fekszik ki.

2011.03.25. 14:03:31

nyert!

mondjuk úgy fogalmaztam volna, hogy iPhone (vagy iOS) vs. mindenmás. döntsük el, hogy az oprendszert vagy a telefont hasonlítjuk össze. picit az osx és a win is azért összehasonlíthatatlan, mert az egyik (hivatalosan) egy adott felépítésre készült a másik szinte bármire..
a lényeg úgyis az, hogy neked tetsszen

viszont a beépített fényképező/gps vs. céleszköz is érdekes vitaalap lehet.

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 14:04:52

@PTibi: Tényleg, ezt is kifelejtettem a posztból! Szándékosan az Androidot és az iPhone-t hasonlítottam össze, nem teló-teló vagy OS-OS - ez így hiteles, a trollok is így szokták.

2011.03.25. 14:06:30

mondjuk ez jogos, csak trollkodtam picit.. :)

TH 2011.03.25. 14:09:31

Ekkora szart írni, ennyi hülyeséggel, nem is tudom, hogy lehet! baromságok tömkelege az egész, és egyébként is...
na jó, izé...szóval jól indul a blog, várom a folytatást! :-)

Labancz 2011.03.25. 14:10:27

@Dix: Értem. Tehát gyakorlati haszna pont egyenlő a nullával.

Igaz Magyar 2011.03.25. 14:11:35

Az én-telefon felhasználók kampósorrú egoisták. Őmiattuk van a globális felmelegedés.
Mennyi erőforrás pocséklás egy fingósapp?

Az android userek meg még hülyébbek. Megvesznek egy ilyen alig használható szart, mikor egy év múlva lényegesen jobbat vehetnek fele annyi pénzé'.

De én voltam a leghülyébb, hogy ezt elolvastam.

Trollossy Jónapot!

Dix 2011.03.25. 14:12:28

@Labancz: Max annyi, hogy nem akarod a földhöz baszni a telefont minden alkalommal mikor beáll az egész és nem reagál semmire... Az emberek többségének az kell, hogy lehessen nyomkodni, taperolni és a telefon meg szó nélkül csinálja meg. :)

Igaz Magyar 2011.03.25. 14:13:00

Meg amúgy is gyurcsány a hibás!

CoolR 2011.03.25. 14:13:31

@Kretusz: nem komálom liberális oldalt, nem preferálom a spanglit. Neked viszont tuti helyed van a seregben, ott kezelheted a konfliktust kedvedre. Ne pörgesd magad, nem ér annyit egy agyvérzés. :)

Igaz Magyar 2011.03.25. 14:13:50

@Dix: akkor a telefon az egyfajta guminő?

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 14:14:50

@Dix: Há' de ezt a Desire is tudja :) (amit nem azért vettem meg, mert szerintem az iPhone szar, sőt, szerintem az iPhone egy jó telefon, csak nekem a Desire és az Android jobban tetszik)

midnight coder 2011.03.25. 14:16:09

Mondjuk szvsz pár éven belül az Android lemegy a huszonezer forintos kategóriába, azaz kb. a mai butafonok árában lesz. Onnantól kezdve nem nagyon lesz értelme menőzni az ájfónnal sem, és az egész vita értelmét veszti.

Dix 2011.03.25. 14:18:12

@trollforgató: Én se azért cseréltem a 3G-t Xperia X10-re, hanem azért mert kellett, hogy lássam a naptáramat állandóan, tudjam használni a telefonomat pendrive-ként. És az se utolsó szempont, hogy tudok MAGAMNAK fejleszteni rá alkalmazást anélkül, hogy bármilyen store/market/marketplace-re felraknám.

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 14:18:41

@midnight coder: Az egész vita régesrég értelmét vesztette: a gigahertzes Snapdragon és az Android 2.1 óta kb ugyanazt a minőséget nyújtja a két platform, csak egyéni preferencia kérdése, hogy ki melyiket választja.

Nekem az Android, másnak az iPhone fekszik jobban, ez így van rendjén, ettől még nem hülyébb egyik vagy másik ember.

kultúrpesszimista 2011.03.25. 14:24:42

iPhone.

Amúgy meg az anyja picsáját annak, aki ezen képes vitatkozni.

rubberbandman 2011.03.25. 14:26:59

három teljes értékű post egy postban! nagyon jó írás!

Igaz Magyar 2011.03.25. 14:27:19

@trollforgató: dehogynem! Annál inkább! Sőt!

ÉN-telefon: fizess bazz oszt majd megmondom mit adok érte. Lesz majd marketing, az majd meggyőz, hogy ez jó neked.

Android: nesze ócó, csinálj amit akarsz és ha tudsz, de a garancia így ugrik!

Ahogy a Tanúból tudjuk:
A gombócot is megették, a bort is megitták!
Egy brancs ezek mind!

kultúrpesszimista 2011.03.25. 14:28:54

"Az iPhone prémium termék, mint a BMW - abból is kevesebb fogy, mint Suzukiból, de ettől még jobb!"

Az igaz, hogy az iPhone prémium, de nehogy már az ásítóan unalmas BMW-khez hasonlítsuk! Hagyjuk már a picsába a BMW-t. Egy túlértékelt autó, ami ráadásul ronda is. Prémium ami kívánatos is? Jaguar, Saab, Volvo, Lancia, Alfa... Ilyen az iPhone is.

phaidros 2011.03.25. 14:28:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd: nemá, inflálod a véleményjelződet. Mérsékeltebben!Három + bőven elég.

Labancz 2011.03.25. 14:29:59

@Dix: Tudtam, hogy félreérted. Lefordítom: Nem heteroszexuális személyiségre vall, ha valakinek a "felhasználói élmény" a legfontosabb dolog egy telefonban. (lásd: Szőke nő: "De szuper kocsid van, tetszik a színe!)

Senkifia 2011.03.25. 14:32:03

nem iphone, se android,amim van, de okos ,omnia II... és ki szeretném picit oktatni a kedves posztolót(meg még akinek ez van, és nem tudja): engem kikapcsolt állapotból is felébreszt ez a "szar" :) csak tudni kell,mit nyomjál. Ennél speciel a Samsung saját órájában van egy "Ébresztő hívás" amit ki kell pipálni,és gyönyörűen felébreszt... Csak hogy naprakész legyen a kedves posztoló is.Ja és ez egy 2008ban piacra dobott telefon :)
Amúgy meg a többivel egyetértek. Tényleg agyatlanok versenye ez az "iphone a jobb!dögölj meg! NEM! android a ajobb!!! te dögölj meg !! " Mint az oviban :)

escéhá 2011.03.25. 14:32:39

Én meg olyan öreg vagyok, hogy ugyanezt a vitát lefojtattam (úly hejesírás szerint), a ZX Spectrum kontra Commodore csörtében.

Aztán sokat még... Mi lesz a Google vs. Facebook eredménye, erre várok, addig nem használom a netet, ha nem muszáj.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2011.03.25. 14:35:00

@kultúrpesszimista: Szerintem meg a BMW is erős túlzás. Az luxuscikk, egy okostelefon ma már nem az. Legyen mondjuk az iPhone a VW Passat, a Galaxy S pedig egy hasonló, felső-középkategóriás autó (nem értek az autókhoz annyira hogy tudjak példát mondani, a lényeg az, hogy egyik sem Ferrari, mindkettőnek vannak korlátai, de az átlagmezőnyből - Suzuki Swift, Skoda Fabia - mindkettő magasan kiemelkedik)

Treff7 2011.03.25. 14:39:11

négy, bazdmeg NÉGY!!!!!4 négy aszondja
ezhülye

archangel 2011.03.25. 14:40:29

Hmmm... az egész olyan, mintha csak összeollózta volna a blogger az SG.hu apple/android cikkei alatti fórumbejegyzéseket.

kb. nulla eredetiség, csak copy/paste... images.encyclopediadramatica.com/images/thumb/f/f2/Trollface_More_HD.png/400px-Trollface_More_HD.png

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2011.03.25. 14:41:14

10/10.
Régebben én is a butatelefonosok táborát erősítettem, de aztán a gyárban rámtukmáltak egy okosat, és azóta rájöttem, hogy tök király. Androidos, naná, az iAkármi a sznob köcsögöknek való.

kultúrpesszimista 2011.03.25. 14:42:17

@Gery.Greyhound:

Tévedsz. Sem az Audi, sem a BMW, sem a Benz nem luxusautók. Prémiumautók, igaz, e szegmensnek a csúcsai, etalonjai (más kérdés, hogy elcsépeltek és ha tehetném se venném egyiket se). A luxus a Bentley, Rolls, Bugatti, Aston stb. Használjuk a kifejezéseket a helyükön.

Odin88 2011.03.25. 14:43:15

Nekem van egy por, csepp és ütésálló Samsungom amivel tudok telefonálni, ha kell, magammal tudom vinni a hegyekbe túrázni, bringázni, régebben melózni is hordhattam, nem kell félteni. A mostani melóhelyemen rengeteg szabadidővel rendelkezem így szükségem volt valamire ami leköt 24 órán keresztül és nem is túl drága, erre a legésszerűbb megoldás egy olcsó okos telefon, történetesen Nokia 5230-as, nem érdekel az oprendszere, amire nekem kell arra tökéletes, filmeket élvezhetően lejátssza, vannak az igényeimnek megfelelő játékok hozzá. Ebből kiindulva a véleményem szerint az, hogy mi a jó vagy rossz azt mindenkinek az igényei döntik. (na meg a pénztárcája, mert ugye egy laptoppal csak jobban jártam volna)

kultúrpesszimista 2011.03.25. 14:44:12

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

Sznob köcsög az anyád, hogy szakadt volna belé a fejed. Csak mert nem engedheted meg magadnak az iPhone-t, ami elhiszem, hogy frusztrál, még nem kéne vakkantani.

Igaz Magyar 2011.03.25. 14:44:45

@Labancz: eszem-faszom megáll!
Hetero, meg homo?
Ki akarja megdugni a telefonját? Meg az autóját? Perverz disznók!!

Pfíjj!!!

Nem a zsömle kicsi 2011.03.25. 14:45:34

@trollforgató: EPIK!!!4!!44

Csak így tovább, roncsad tovább a közhangulatot az utálkozással meg a másramutogatással. Hát ezér tart itt ez az ország!4!!

Igaz Magyar 2011.03.25. 14:46:17

@Odin88: dugástól nem megy tönkre?

tipetupa 2011.03.25. 14:46:37

@JSZs: tesóm 12 éve M35-öt használ. párszor elejtette, burkolatot 2x kellett cserélni, de még mindig megy. nem is akarja lecserélni :)

Igaz Magyar 2011.03.25. 14:47:06

@Nem a zsömle kicsi: arról is gyurcsány tehet!
..meg a bibliában is meg van írva!!!!!!

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2011.03.25. 14:47:09

@kultúrpesszimista: Úgy értem, egy 8-10 milliós autó az átlagember számára luxus (akkor is, ha van 25-30 milliós is) egy százezres okostelefon viszont nem az.

tipetupa 2011.03.25. 14:48:52

@tipetupa: + kb 8e-ért vett nemrég egy felújított darabot tartaléknak. csak az a baj vele, h neon rózsaszín-sárga a borítás :D

jorda 2011.03.25. 14:49:49

Bár a stílus borzalmas,de az alapkérdés felvetése az jogos!

Mire való egy telefon?

Telefonálni,esetleg SMS-t küldeni.
Semmi esetre sem internetezni,weblapokat olvasni,fényképezni,meg még 500 felesleges funkcióra.
Ja elfelejtettem a legfontosabbat:szemet rongálni!

Ezek a plusz funkciók rejtett árúkapcsolást jelentenek és felesleges pénzkidobást!

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2011.03.25. 14:50:27

@kultúrpesszimista: kifelejtetted az Aston Martint, és amúgy is a Lancia, a Saab meg az Alfa egy nagy szar. :D hehe... troll lettem. :P

DR.version · http://m-12.blog.hu 2011.03.25. 14:51:30

hat a windows telefon az smafu gyokerek

archangel 2011.03.25. 14:53:30

@jorda: aha...

Okos gyerek vagy te, gondolom villával eszed a szilvás gombócot, noha kézzel is lehetne.
Meg ugye a ló is elvisz a hátán, minek az autó. A rohadt autó meg már olyan, mint egy nappali, van benne minden. Pedig a Ford T az igazi!

Before · http://azbeszt.blog.hu 2011.03.25. 14:54:15

Intel - AMD
nVidia - ATi
Zenei stílusok orrvérzésig

Egyébként látszik a poston, hogy egy hülye DROID írta...
Apple forever!

sent by my iPhone
(steve szeretlek!)

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 14:56:55

@Before: Anyád picsáját. Mondom, hogy nekem harminckettőtizesem van, az a legjobb, okostelefont csak hülye emberek vesznek, hogy gondolkodjon helyettük!!!4

--
Sent from my HTC Desire

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2011.03.25. 14:58:08

" kikapcsolt állapotban is ébreszt." - na ez tényleg komoly gáz ezekkel a menőségekkel...
amúgy like :)

pioker1933 2011.03.25. 14:58:40

"bicigli"? "akarnák"?

édes faszom.

amúgy a témához:

A telefon csak póráz és narkó. Minél többet tud, annál rövidebb és addiktívebb.

alpine110 2011.03.25. 15:00:34

"csodálatos korban élünk uraim" ???!??!

szopoklész 2011.03.25. 15:00:38

De egy marha ez a poszt író... Ráadásul a stílusával is komoly gondok vannak. Azért, mert neki nem telik rá, nem kéne így pocskondiáznia.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2011.03.25. 15:00:55

@trollforgató: hülye nyomoronc, ide se jövök többet! Azért mert hülye vagy használni egy IGAZI okostelefont még nem kell lefikázni! Az ostoba férfiak nem szeretik az okos nőket, mert kisebbségi érzésük lesz tőlük. Aztán nem csoda, hogy ericsson 328-ason nyomják, mert azzal még képesek szellemileg lépést tartani. Trollgeci!

Sent by my iPhone
(cejizlek stevie!)

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 15:01:43

@pioker1933: Bicigli, trollul úgy mondják.

dogoljonmegazosszeskocsogbringas.blog.hu/2010/03/31/anyatokat_biciglisek

(ez a blog 0.1 alfa verziója amúgy, régóta terveztem a Trollforgatót, csak félbemaradt)

Akarnák betenni ide egy videót: www.youtube.com/watch?v=q_1gjwBZvv0

Murderface 2011.03.25. 15:02:52

Igazi hiánypótló blog :D
Let the Flame War begin :D

Mindfield 2011.03.25. 15:07:31

Végre egy blog, aminek a TÉMÁJA a trollkodás, nem csak velejárója! Hajrá!

pioker1933 2011.03.25. 15:07:56

Ja, értem... hogy így!!!négy!!

Hú eztet mindííg is ki akartam próbálni!!!!!!!!4444

Akkor bassza szájba a minden álburzsuj szájfónos köcsög a jó édes annyát.

Ja, nem vagyok csóró, az itt emberkedő kis pattanásos mamakedvenceit kilóra megveszem.

Az android is egy fostaliga.

Az überkirályaknak személyi csicskája van, nem telefonja.

grufftipunk (törölt) 2011.03.25. 15:09:17

@kultúrpesszimista:
Én akkor se venném meg az ájfónt, ha megengedhetném magamnak. Tudod ez olyan, mint amikor a finom lelkű ember azért nem vesz BMW-t, mert teljesen nyilvánvalóan a legtöbbször tirpák barmok ülnek az ilyen autókban.

Én azért nem veszek ájfónt, mert a legtöbb tulajdonos csak egy pózőr, aki azért vette, mert a szomszéd rózsaszínmelegítős buta kurva azt mondta, hogy ez tök menő, mert haláli egyszerű a menüje, még a segg szőkék is megértik!

Elismerem, hogy jó telefon a maga nemében, de:

Ad 1: közel sem ér ennyit ár/érték arányt tekintve.

Ad 2: Kérdezem cimbimet pókerezés közben, akinek van ájfón 4-e: - Te figyusz Geri, kapcsolj már valami rádiót a telódról! - Erre mély kussolás. Kérdezem aztán: - Te figyelj már, az ájfón négyedbe van rádijó?? Erre ő: Nem.
Utána mindenki az asztalnál akkora röhögésben tört ki, mint az állat! Na erre varjál gombot!!!

kopeda 2011.03.25. 15:10:49

Kurva könnyű fasza csili-vili amerikai szarokat venni! csak az nem veszitek észre, hogy ez teszi tönkre a magyar okostelefon ipart! Lapátoljátok ki a magyarok pénzét! Grat!
Én az ilyen amerika seggét nyalóknak nem adnák pénzt se!
Egy büszke Magyar!

sztrugackij 2011.03.25. 15:10:54

@anus pannonius: "a szar is szar."

Barátom,ez a trollkodás eszenciája!
Ezt eltrafáltad!

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2011.03.25. 15:13:54

@grufftipunk: rádió? persze, mindig elfelejtem, hogy hülye emberek hülye vicceken is tudnak a legjobban röhögni. :) hehe... troll vagyok. :P

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2011.03.25. 15:13:55

@grufftipunk: Mondjuk a rádió nekem a legkevesebbszer használt funkció a Galaxy S-en. Összesen egyszer lett elindítva, amikor megvettem a telefont és kipróbáltam.

Fasza netrádiós appok viszont iPhone-ra és Androidra egyaránt vannak, úgyhogy ebben 1:1 az állás.

sallaister 2011.03.25. 15:16:22

hat ez a cikk tetszett :D
miert kell gyozkodni barki,hogy ez a jo meg az a jo? kinek mi es kesz. vagy csak a szöke csajok a jo csajok? jaj ne mar :D

pioker1933 2011.03.25. 15:16:58

@CoolR: Szerintem te meg egy fasz vagy.
@Before: te sem vagy különb
@Kretusz: Mi a faszt békítesz itt, he?? Máunika
@jorda: "árúkapcsolás" tanulj már meg magyarul! hülye külföldi.

Megy ez, csak be kell melegíteni... :)

kopeda 2011.03.25. 15:18:38

Amúgy a bunkó pesti - vidéki paraszt téma még fel sem merült? Az a kedvencem. És tuti még azok is vitáznának, akik amúgy tudják, hogy mi ez a blog :D

Before · http://azbeszt.blog.hu 2011.03.25. 15:20:59

@pioker1933: ilyen gyenge trollt a gyerekem is lenyom reggeli előtt, bilizés közben. Húzzál bele, papa, mert ez szarnak is szar.
Ja, és vegyél valami rendes telefont, ne legyél már ennyire szánalmas!!!!hat!!!

DDD3 2011.03.25. 15:22:41

Bakelit telefon az isten! És ébreszt is ha kérek a póstától ébresztést!

Lúzerek vagytok mind!

pioker1933 2011.03.25. 15:24:03

@Before: Kussoljál! Mi a faszér kell leugatni a kezdőt? Meg különben is, ki a fasz vagy te.

Biztos te is egy büdös komcsi lehetsz. Azért tart itt ez az ország.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2011.03.25. 15:26:04

@pioker1933: ilyen burkolt zsidózást... Hülye náci!

(Kicsit túl gyorsan haladunk szerintem, nem vagyok ám ilyen könnyűvérű!)

archangel 2011.03.25. 15:29:00

@trollforgató: Steve ezzel tudja csak váltásra kényszeríteni a fAndroidokat :D

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.03.25. 15:29:46

Király. És igen, nekiáll szakmázni a kommentelő, hurrá :-)

tipetupa 2011.03.25. 15:33:00

@IgazMagyar: hetero :)
a telóról nem tudnám megmondani...

pioker1933 2011.03.25. 15:34:47

Mér? A komcsi, az zsidó is?

Senkifia 2011.03.25. 15:39:26

@Odin88: ...akkor pont olyan mint a motorola defy :) Azt nem csak kirándulni,strandra a medencébe is viheted,vagy búvárkodni, kutyarágást is bírja(egy darabig:))

mobilarena.hu/teszt/motorola_defy_ez_aztan_dofi/bevezeto_tartozekok.html

archangel 2011.03.25. 15:39:54

If today is Friday, which seat should I take?

2011.03.25. 15:40:17

@Makkoshotyka: pc vs konzol... tuti címlap :)

pioker1933 2011.03.25. 15:41:17

@DDD3: Az enyémet apám odaajándékozta a kurvájának. Azóta nem láttam, egyiket sem.

sronti 2011.03.25. 15:42:06

Szíriában is elűzik a zsarnokot, Orbán, te vagy a következő!

(Gyengébbek kedvéért a komment illusztráció.)

2011.03.25. 15:45:27

@kopeda: pestieken belül is találhatsz, pl ute - ftc :)

pioker1933 2011.03.25. 15:46:56

@sronti: Ne szídd Orbánt, nélküle már régen sehol sem lennénk. Az Ő töretlen lelkesedése és rendkívüli szakértelmének köszönheted azt a mérhetetlen jólétet, ami ezután fog jönni!!

(Ez is az. :))

Nevem Earl 2011.03.25. 15:49:10

Barátom, eddig miért nem tettek ki a Zindeksz címlapjára? Szétröhögtem az arcom. :)))

pioker1933 2011.03.25. 15:50:13

@HUN_Sector: Ha én Debrecenben születtem és ott is éltem 24 évet, majd felköltöztem Pestre és itt élek 5-6 éve, akkor én kit köpködhetek a témában?

billy reed 2011.03.25. 15:53:38

"nekem egy Nokia 3210-es van, ami tudja azt, amire a telefon való: telefonálni, meg SMS-t küldeni"

Oké, legyen.
Ma már azonban csak a neve "telefon", mert még nem találtak ki rá új szót.
A telefonnal csak telefonálj, arra való. Az "okostelefon" /lásd az előzőeket/ azonban kissé összetettebb dolog, ahol a telefon és az sms csak egy a funkciók között.
"Ne bízz a szemedben (itt értsd az elnevezésben), mert az megcsalhat!" Obi-Wan

Boston2 · http://boston.blog.hu/ 2011.03.25. 15:53:52

Használok egy Nokiát, van egy Androidos HTC Desire-m és most fogok venni egy iPhone-t és rohadtul nem érdekel, hogy mit gondoltok a telefonokról meg rólam. :)

jorda 2011.03.25. 15:53:58

@archangel:
@pioker1933

A legújabb felmérések szerint az általános iskolát végzettek kb.1/3-a funkcionális analfabétaként kerül ki az iskolából.

A gyengébbek kedvéért: "megtanul olvasni",de nem érti,nem tudja értelmezni az olvasottakat.

hunyuan 2011.03.25. 15:54:20

ez a szar is csak egy rakás fos
ti meg bazdmeg mind fosadék csírák vagytok a hulladék szarjaitokkal együtt

Plumper_ 2011.03.25. 15:55:18

mind a kettő nagyon jó, csak egyik többe, másik kevesebbe kerül.

DDD3 2011.03.25. 15:57:39

@pioker1933: hát ezen elfeküdtem...

pioker1933 2011.03.25. 15:58:26

@hunyuan: Te vagy az én emberem, hogy rohadnál meg!

kamuszutra 2011.03.25. 15:59:41

a "Get a life" egy főtrollra utal, aki a wikipédián szerkesztő volt?

pioker1933 2011.03.25. 16:00:15

Na, megyek haza, ti meg sorba állhattok a seggemért.

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 16:02:06

@Nevem Earl: Azért, mert ez az első poszt. :) Egyébként voltam már zindexcímlapon jópárszor, csak nem ezzel a nikkel és bloggal. Van bőven tapasztalatom, hogy mivel lehet kikerülni, azért választottam első posztnak ezt a témát ;)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2011.03.25. 16:03:30

@DDD3:
- Jó reggelt kívánok! Kovács úr?
- Háá.. hálló... Igen!
- Itt az ébresztőszolgálat! Ön kért ébresztést reggel hét óra harminc percre?
- Igen...
- Akkor húzzon bele, faszikám, háromnegyed kilenc is elmúlt!

(Így járnak a gyökér DROIDOK!)

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 16:04:06

@Modor Tibi: Megtiszteltetésnek veszem látogatásod szerény hajlékomban :) (igazából nem, te is csak egy troll vagy a sok közül :)))

Petyhüdt Petymeg a dinamikus kritikus 2011.03.25. 16:12:41

hehe, nagyon jóóók! :) ez tényleg így van. az iphone a tuti :) saját pénzből megvéve, letakarva az alma logót és minden funkcióját maximálisan kihasználva, a munkámat és az életemet úgy általában tényleg megkönnyítő digitális svájcibicskának használva.. na úgy tényleg tuti.

a nokia 3210-es kollégáknak azt szoktam üzenni, hogy az iphone nem telefon. az iphone egy szenzációs zsebszámítógép, amivel úgy mellesleg még telefonálni is lehet. valahogy ezt nem fogják fel, pedig ez a lényeg. :)

becike4 2011.03.25. 16:13:30

Mi van má'senki nem zsidózik?

archangel 2011.03.25. 16:16:29

@jorda: Szerintem neked fogalmad sincs milyen blogban vagy. Minden reggeled, mikor felébredsz, egy győzelemmel érhet fel...

JSZs 2011.03.25. 16:18:44

@tipetupa: eladó a neonszínű? bizonyára codálatossz :D

JSZs 2011.03.25. 16:20:06

@trollforgató: a bringás vs. autós poszthoz súghatok? léccciii!

DDD3 2011.03.25. 16:20:27

@Before: beszóltál? Beszóóltáál??? BEESZÓÓÓÓLTÁÁÁÁL??????

DDD3 2011.03.25. 16:21:24

@Before: Megkereslek!
És fejbeb***lak a telefonommal!

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 16:24:54

@JSZs: Bár a koncepció már megvan (nem nehéz összerakni, ha valaki rendszeresen olvassa az Autózz és Kerékagy blogok Index-címlapra kerülő posztjait, illetve főleg a rájuk érkező 3-500 komment egy részét) azért jöhetnek az ötletek, hátha valami kimarad :)

Egyébként az a poszt majd a Critical Mass napján fog kikerülni, mert akkor rajzanak a trollok mindkét oldalon pro és kontra, és sokat be lehet fogni belőlük rövid idő alatt :)

JSZs 2011.03.25. 16:25:02

@trollforgató: dezsííííííír! de aztán ki ne maradjon, hogy rencámot a biciklire/ótókat kitiltani! :)

DDD3 2011.03.25. 16:25:29

@Before: Ja és a kötelező:

(nem, nem a zsidóra gondoltam)

ANDROID!

think different 2011.03.25. 16:29:39

Szeretnék venni okostelefont, iPhone-t nem, mert nincs rá pénze apukámnak, az Androidosokba meg csak jövőre lesz kisfloppy. Akkor inkább még várjak?

Rigghead 2011.03.25. 16:30:24

jó kis blog, fasza konszept, remek nyelvezet, sok sikert!

tipetupa 2011.03.25. 16:39:26

@JSZs: az is! védőszemüveg kell hozzá :)
nem eladó. féltve őrzött darab. ha a most használt 12 éves meghal, akkor azt fogja hurbolni :D

Igaz Magyar 2011.03.25. 16:39:38

@kopeda: csak a köcsög pesti csótányok vesznek ÉN-telefont. Meg a budai bunkó plebejus sznobok. Hja az utóbbiak a vidékiek. Strici-rokokó villában laknak meg ócóé elcsalt rokkantosított volvoval gurigáznak fel a hegyről, le a hegyre. Mint Pom-Pom.

Köcsögbuzi mind!

Ez Telefon:
en.wikipedia.org/wiki/Nokia_8310

Igaz Magyar 2011.03.25. 16:42:56

@Rigghead: Mit szólsz bele szarfaszú idegen! Ne zsidózzá! Utálom a fajtád!

Nevem Earl 2011.03.25. 16:49:34

@trollforgató: Érintettség folytán várom a bringás trollkodást is, hogy kátkopival beszólhassak minden autósnak. :)) Olyan ez, mint a levespor, instant komment.

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 16:49:58

Apám ha így folytatod megy a búkmárkod a modorblog mellé.

Labancz 2011.03.25. 16:50:12

@IgazMagyar: Na, még egy köcsög Nokiás!
Tudod, mi avaló a magyar kézbe? Ericsson!
retronom.hu/index.php?q=node/1599

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2011.03.25. 16:52:47

Én havonta eltelefonálom egy okostelefon árát a szar butatelefonommal.
1993-ban már volt rádiótelefonom, 1994 áprilisa óta van mobiltelefonom.
A sok kis okostelefonos köcsög még meg sem született akkor.

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 16:55:00

Egyébként azért szopatom magam még mindig a symbian-nal, mert pont ettől a marhanagy hype-olástól megy el a kedvem attól, bármelyiket is megvegyem. Elképzelem magam, amint sms-írás közben egy ájfón van a kezemben, és kívülről pont úgy nézek ki mint azok akik a buszon 5 percenként megnézik az időjárást vagy a családi fotóalbumot, és ettől rögtön reklámfilmben érzik magukat. Kösz, de nem.

Malachi 2011.03.25. 17:05:26

hát öregem, lófasz ez, nem teljesítmény. összeollóztál egy rakás véres verítékkel kiizzadt kommentet, jóravaló trollok éltpályájának csúcsait és most erre vered magad, meg a blogodat, muhaha. élősködő. vérszívó. trollnyúzó. index címlap, na persze. ezért tart itt ez az ország, baszkikáim.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.03.25. 17:16:09

@trollforgató: ugyan kérlek, nagyon örülök annak a kevés, jó és saját tartalmat előállító újoncnak (?) :) RSS+

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 17:17:24

@Malachi: húzál inét ha nem teccik, te is csak egy tipikus hájper vagy, megvettél valamit aztán megsértődsz ha másnak nem tetszik, mi? Muhahaha! Sok pajeszos hüjegyerekek apu pénzéből villog a szaros kis műanyagdarabkájával.

Sesquatch 2011.03.25. 17:21:47

Tökéletes, szuper blog!! :-)

Sz

2011.03.25. 17:22:38

@pioker1933: mondjuk szegedieket, győrieket, pécsieket :) afgánok, líbiaiakat, amerikaiakat :) cigányokat, zsidókat, négereket :D Ne mondd, hogy nem tudsz választani

www.Bisex.hu · http://www.bisex.hu/aff/99e46a59d4f8188eda373d36ecd8cc3a 2011.03.25. 17:26:18

szerintem az androidnak kell még két év, és kegyetlen erős ellenfele lesz az iphone-nak

acsa77 2011.03.25. 17:30:08

@JSZs: most ezt a szerepet a Samsung B2100 játssza.

@öntelt radírpók: @tipetupa: sajnos anno jelentős részük elektronikailag dobta be a törülközőt. Ezért nem maradt sok. A Siemens mobilrészleg részben emiatt ment csődbe.

Néha véletlenül kiadnak tartós telefonokat a gyártók. Most egy k750i-m van 5,5 éve, eredeti akkumulátorral. Akkoriban ez volt az okostelefonok csúcsa - de őszintén szólva, nem használtam ki mindent, inkább csak a tartósságát. Notebooknál is 10 évre tervezek, megoldható.

Ha az iPhone4-ben tartósak a forrasztások, akkor tartós telefonnak ígérkezik, tehát nem tartom hülyeségnek a megvételét. Persze ez vonatkozik más hasonló telefonra is.

qccoss 2011.03.25. 17:34:50

hol van a pénz???????????!!!!!!!!!!4

Malachi 2011.03.25. 17:42:36

@jacks_colon: :D komolyan mondom, szinte élvezem. szerintem nevezzük át a blogot dühöngőnek.

Hóember 2011.03.25. 17:49:25

Pásszátok meg!
Nyelvész Jozef visszatért?
Ha pedig nem maga a Mester, akkor a legjobb tanítványa vagy!

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2011.03.25. 18:04:44

a NokiaC7-esemen symbian van, igen, semmivel se kompatibilis és az OVI webshop kb annyit ér mint akire asszociálsz róla, de én soha egyetlen darab appot se töltök le, mert MINEK, NEM KELL, én élni szeretek, nem kütyüt baxtatni egész nap. viszont van benne 8MP-es kamera, és arról nézem a kedvenc Fawlty Towers epizódjaimat ha akarom (ráfér az egész sorozat), valamint a videófelvevője 720p-s szélesvásznú mozit tud készíteni, ami a plazmatévén is élvezhető. nekem ez jön be. ja, és akciós pontokból megkaptam hűségnyilatkozattal 15k Ft-ért (!!!) --> KETTŐT is vettem belőle.

Rák Attantam 2011.03.25. 18:04:52

Mindenkinek a zannya picsáját!!!4

Huhh, ez de régóta kikívánkozott belőlem! Elnézést, ha megsértettelek volna. Dögölj meg te is.

:P

Faber80 2011.03.25. 18:06:43

Ez a post úgy faszság, ahogy van :) Akkor már menjünk vissza a gyökerekhez: minek egyáltalán mobil, hisz úgyis csak elhagyjuk? Ott a fülke, csak lefutok és felhívom, akit kell.
Sőt, minek telefon, hiszen ott a posta, ahhoz még sok drót sem kell, meg stílusosabb is.
Vagy menjünk mindjárt az őskorba és kommunikáljunk dobszóval :)
Ajánlom mindenkinek elolvasni Moore törvényét...a technika ilyen, halad. Akit nem érdekel, nem kötelez senki rá, hogy megvegye. Nekem sincs laptopom, kemény vonalas pc-s vagyok (utazni kocsival járok, aközben úgyse tudnám nyomkodni, melóban meg itthon meg van pc...).
Azt meg már kitalálták, hogy reggel mi ébreszt: a VEKKER b+ :D Aki azzal jön, hogy "miért kell ez meg az a telefonba, csak telefonálni tudjon vele"...az mi a réti fecskéért akar ébresztőórát bele? Ha meg mégis akar, akkor mért baj az, ha valaki más a számológépet, szótárat, laptopot se akarja a hátára kötni, ha elférhet a tenyerében?
Az meg, hogy az Androidba ÉRDEMES (nem KELL) belenyúlni, és kicsit bütykölni, ami után jól összerakott, személyre szabott rendszer lesz és nem számítástechnikai analfabétáknak meg divat-funboyoknak találták ki, mint az Ájfón-t....

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 18:07:54

@www.Bisex.hu: Szerintem meg az Iphone-nak kell még pár év, és kegyetlenül erős ellenfele lesz Chuck Norris-nak.

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 18:09:36

Óhe, bzmg, reklámgecinek válaszoltam...! Szánalmas vagyok!!!! Muhahahaha! Kérem kapcsoljanak ki!

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 18:11:12

Egyébként is, minek írogatok én ide! Meg is néztem az IP címem, és most már tudom. Azt is tudom hol lakom. Vigyázzak!

Houdini 2011.03.25. 18:30:46

sunáznám az összes telót...

azigazivideki 2011.03.25. 18:37:38

@trollforgató: kedves forgatós úr!
innet is fogadjad langymeleg, kakabarna kézszorításom, úgyismint őszinte granuláció gyanánt, miként magam is osztom/szorzom eme nézetet, miszerint és főleg, hogy: okostelefon ostoba embereknek.
jómagam 3110-el is kielégítő szinten elkommunikálok (főleg, hogy énaztán nem hívok senkit!, háhülyevagy?), az interneccre, riccsmédiatartalomfogyasztásra, torrentére satöbbire meg ott fetreng uszkve min. 3 db igenjóminőségű almamasina, oszt a faxom sem akar állandóan, s főleg mobilmódon aptudét lenni, pláne nem virtuále élni a valós életet (virtuálok, virtuálok, közben meg elmúlik az DAS ÉLET fölöttem, bahh!).
no, hiánypótló témafelvetéseiért külön köszönet, épp ideje vót má', nagyon, hogy a sok kis geciszemű mekkapja a magájét.
innet, a kies monitor elől is kívánok ehhez a sziszifuszi melóhoz jóegésséget, meg soksok fasságot: hogy a ló nyalja ki a retinádat!
felebaráti öleléssel:
VéBé

Fantomász 2011.03.25. 18:39:10

Javasolnék még egy témát: nemakarokbüdöslenninemdohányzók vs. énkifizettemazadótszóvaljogomvandohányozniottaholakarok

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 18:50:11

@Fantomász: Igen, rajta van a to-do listán a téma :)

@azigazivideki: Te elolvastad a posztot? Csak az utolsó fejezet jelenítette meg a butatelefon-troll álláspontját, és nem jelenti azt, hogy a poszt-toló véleménye is az :)

azigazivideki 2011.03.25. 18:56:41

@trollforgató: elolvastam, hát.
fel is fogtam. csak örülök, hogy van (lett) ez a poszt. remélem ezzel nem sértettelek vérig...?
amúgy én meg ehhte butatelefon troll vogymuk/lennék, oszt akkor meg mivanna?
szárkázmus, ecsécském, jeszokédollár?
meg nyugodtvagy végig.
csöcs: VB

-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg! 2011.03.25. 19:01:05

Get a life, idióták, mehet mindenki a picsába.

Én ezt a tábort képviselem, négy napja adtam el az Iphone-omat. Megvettem, mert menő meg divat, meg izé, aztán rájöttem, hogy nem használom ki.
Most egy sokgombos kiskijelzős sokéves Nokiát használok, amin 4 nap használat alatt egy csík se ment le az akksitöltésből. Az Iphone-t naponta kellett etetni úgy, hogy sokszor hozzá se nyúltam.

xtolzig 2011.03.25. 19:01:58

LÁMPAVASRA MINDET!!44!!!4

panic_button 2011.03.25. 19:08:15

szar az iphone kapjátok be

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.25. 19:09:42

@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: Ez is egy allaspont. Onmagaban semmi gaz nincs ezzel, tiszteletben tartom... Mindenki olyan telefont hasznal, ami neki a legjobb. Troll onnantol lesz valaki, amikor Android-felhasznalokent elmegy az Appleblogra fikazni. Mert az is egy velemeny, amit illik tiszteletben tartani.

Nekem pl tokjo, hogy a kertben ulve a soromet kortyolgatvaegy jo cigi mellett valaszolhatok a blogkommentekre a HTC Desire-on a Telenor mobilnetjet hasznalva. Akinek erre nincs igenye, az nem baj, csak ne gondolja emiatt felsobbrendu embernek magat mert o nem szereti a sort, utalja a bagosokat, meg az androidot es hulyenek tekinti a blogirokat. Kurva szar lenne a vilag, ha mindenki egyforma lenne...

Csillary 2011.03.25. 19:13:21

Hát végigolvastam ezt a sok förmedvényt, jót röhögtem, jóccakát!

Igaz Magyar 2011.03.25. 19:19:16

Alkotmányba lesz téve:
"Magyarországon csak a régi Nokia telefonok használhatóak a köcsökség árnyékának rávetülése fennforgásának rejtett, vagy vélhető következménye nélkül"

Meg az is: Kivéve a Lázár János!
(mert aztat, mint a gyevi bírót, meg mindenből ki kell vonni)

billy reed 2011.03.25. 19:19:48

Na, gyerekek, olvassátok vissza, amit írtatok!
Van ám itt színvonal!
Hiába, felkavarodott a világ, és most felül van az alja!

Igaz Magyar 2011.03.25. 19:20:04

@immortalis: mert te má megbaszódtál?
lol! Én-Telefont a seggedbe fingós appal.

Igaz Magyar 2011.03.25. 19:20:59

@billy reed:
Hja hát erre számítottál mi, meg arra is?
Na oszt most jön a dugóhúzó vazze!

a rettegett drótos 2011.03.25. 19:22:02

hööhhöjjj! :D
búkmárked!

Igaz Magyar 2011.03.25. 19:23:12

@Houdini: perverz disznó!
RENDŐŐŐR RENDŐŐR!
Hja nem, azok is!

pioker1933 2011.03.25. 19:24:13

@trollforgató: Tiszteletben tartod??? De hülye vagy!!!!kilenc!!!

Mit nyalod a seggét?? Buzi-e vagy?

Azon kívül én kurvára élvezném, ha mindenki egyforma lenne a világon...Minden csajnak egyformán hatalmas csöcsei lennének. hehehe

Igaz Magyar 2011.03.25. 19:25:57

@pioker1933: kurvára én is élveznék, de telefon nélkül.

Igaz Magyar 2011.03.25. 19:27:15

@Nick_: MI az a "symbian"? valami műbráner-gép?
Miért építik azt telefonra?

Nem vagyok troll · http://iloveyouSteveJobs.mac 2011.03.25. 19:28:25

@pioker1933: Én azt akarom hogy, mimden csajnak olyan csöcse legyen, mint az én blogomon a videókon. Akinek nem tetszik az meg leszophat!!NÉGY

pioker1933 2011.03.25. 19:29:39

fidesz vs mszp vs lmp vs jobbik vs miép vs mdf vs kdnp vs fkgp vs szavazók vs cigányok vs zsidók vs mélymagyarok trollkodás mikó lesz? Az vón igazán be szép!!!!!!!!!!!hö!!!!!444!!!4!"+66==8

von schwartz 2011.03.25. 19:35:32

A legnagyobb trollok akkor is a blogíró faszát szopkodó és bevédeni akaró kis gyökerek. Mindenhol bőven vannak.

Anti Anyag (törölt) 2011.03.25. 19:41:53

Egyértelmű, alapból az a jobb, amelyiknek jobban bírja az aksija. Benne van a nevében is. MOBILTELEFON.

Aztán jön a többi, mennyire gyors, hogy áll ingyenes szoftverekkel, GPS, WIFI, stb, amire még használnám.

Ha naponta kell tölteni, az alapból nem jó.

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 19:49:50

Az én hozzászólásaimra miért nem reagál senki???? Baszódjon meg mindenki!
I am Jack's inflamed sense of rejection.

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 19:55:19

@von schwartz: Rátapintottál a lényegre öregem. Itt nincs olyan, hogy objektív vélemény. Itt mindenki bekapja. Kivéve a bértrollnok, mert neki mindig igaza van.

választokmásikat 2011.03.25. 20:02:48

Nekem volt Iphone 4 is, most pedig a legdrágább Androidos van (mindig a legdrágábbat veszem, ami éppen kijön). Mind a kettő jó, én csak azokon a tahó proli suttyókon röhögök, akik megveszik az Iphonet jópénzé, de előfizetésre már nem fussa, feltőtőkártyával használják, letiltják a netet.. egy okostelefonon. Na ők tényleg csak menőzésre használják, és egy idő után rájönnek, hogy iphonenal ugyanolyan szarfaszú, adidas-melegítőgatyás lúzerek maradnak, és ezen a pénteken sem szopják le őket a diszkóban.

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 20:04:39

@Gery.Greyhound: A japáncsaj blogot ne fikázd, mert lenyomozlak, megverlek, felnégyellek, megeszlek, kihánylak, utána felélesztelek és kezdem előlről.

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 20:13:48

Senki nem szól hozzám. :( Szerintem megyek és veszek egy yPhonet és egy R2-D2-t, hátha akkor odafigyelnek rám az emberek.

pioker1933 2011.03.25. 20:16:26

@jacks_colon: Azért mert fasságokat böfögsz, ami a kutyát nem érdekli. Szánalmas kis pondró vagy, akinek a szar élete lófaszt sem érdekel. Én is csak azért küldelek el az anyádba, mert szociálisan érzékeny vagyok, és remélem tudok egy kis fényt csempészni az értelmetlen létedbe.

Bár jobban belegondolva, én is leszarom a nyomorodat, és csak azt akarom, hogy felnézzél rám, hogy utána a saját szám íze szerint alázhassalak a porba, és kedvemet leljem abban, hogy látom a szenvedésed.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2011.03.25. 20:24:03

@jacks_colon: Nyomozz le, segítek: www.facebook.com/gery.greyhound

Benne vagyok a Fészbukba, hogy a CIA meg a trollok megtaláljanak. Félek.

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 20:27:27

@Gery.Greyhound: Szóhoz se jutok. Csak kapkodom a levegőt. Jóvanna. Ne bánts.

Különben rádküldöm csáknoriszt.

pioker1933 2011.03.25. 20:30:48

@Gery.Greyhound: Figyu mán? Nem te vagy az a köcsög?

von schwartz 2011.03.25. 20:34:16

@jacks_colon: Na azért most még ne kezdjük egymás faszát szopni.

2011.03.25. 20:36:52

Hát ez nagyon jó. Minden benne van, amit el lehet mondani a három táborról. :)

pioker1933 2011.03.25. 20:37:27

@von schwartz: Pedig nektek jól állna.
@jacks_colon: Ja, pedig azt hittem... Kiköpött olyan, mint az a köcsög.

Kis szürke óriásfehéregér 2011.03.25. 20:39:02

Háde a lexebb az egészben ez, hogy !!!!4négy :DDD EPICCC

jacks_colon (törölt) 2011.03.25. 20:39:41

Sajnálom, hogy nem maradhatok. De most mennem kell inni. Az IP címem 192.168.1.5, és a 2555-ös porton telnet szerver üzemel. Vírusirtót kikapcsoltam.

von schwartz 2011.03.25. 20:44:34

@pioker1933: Na látod én ezt nem tudom. Gyakorlott kis csupor lehetsz. Én egy filmből idéztem te barom. Az a másik meg nem tudom ki, de pont neked való.

pioker1933 2011.03.25. 20:58:02

@von schwartz: a ponyvaregényt mindenki látta te suttyó.

Most mit kell itt előadni a hattyú halálát??? Vagy beletrafáltam? Akkor meg nem kell azt szégyellni, van már az ilyennek büszkeség napja is.

turcsány karcsi elvtárs 2011.03.25. 21:23:27

egyre gyengébbek itt a posztok, kedves trollforgató, ez most nem jött át. majd talán legközelebb (a könyvjelzők közül azért kivettelek).

turcsány karcsi elvtárs 2011.03.25. 21:26:52

ja és az volt, h jobbs-t izraelita temetőbe temetik?
meg milyen már ez az álljfón, nem mind1 hogyan fogod, naponta töltőre kell baszkodni, a 3. verzió még videót sem tudott rögzíteni LOL

Tíz:59 2011.03.25. 21:28:25

A sok hülye vegyen okos telefont ,megérdemlitek. a westel a pannon,meg a voda ülnek az irodájukba és azon agyalnak,milyen uj reklámmal vegye rá a sok parasztot,az okostelfon megvételére.Ha már vett a paaszt(elöfizetö) egy okos telefont,akkor már internetet is ellehet sozni neki 10 megát 1000ért.
bravo sok hülye megérdemlitek. Mindegy hogy ijfon vagy android,vagy badamvagy synbián.
KELL A PÉNZETEK BARMOK,EZÉRT LEHUZUNK MÉG EGY BÖRT RÓLATOK.

kultúrpesszimista 2011.03.25. 21:43:17

@holex:

"A luxus a Bentley, Rolls, Bugatti, Aston stb." - írtam. Tanulj meg olvasni.

Neked szar az Alfa, Saab, Lancia. Tudom. A népautó. Az az igazi. Csak azt szereti.

kultúrpesszimista 2011.03.25. 21:48:58

@grufftipunk:

Igazad is van, meg nem is. Nekem mégis kissé savanyú a szőlő-effekt ízűnek tűnnek a mondataid. Én tudatos fogyasztó vagyok, kínosan ügyelek arra, hogy még a gyanúja se merüljön fel annak, hogy konzumidióta vagyok. De az iPhone (4) meggyőzött. Kész, ez van. Megvettem és nem bántam meg, tényleg permamens jóérzés használni. És ki lehet használni. (Egyedül talán a wifin keresztül használható webcam felesleges, de annyi baj legyen.) Rádió nem hiányzik egyáltalán. Tartós, szép, egyszerű, jó minőségű. Persze drága. De ennyi luxus kell, egyszer élünk.

Amúgy meg én is széplelkű autóbuzi lennék. :-) BMW, Audi, Mercedes soha. Nemcsak a paraszt tulajok miatt: egyszerűen formailag sem tetszenek. Maserati, Saab, Volvo, Rover, Jaguar bármikor. ;-)

kultúrpesszimista 2011.03.25. 22:56:55

@Tíz:59:

Inkább gyűjts. Vedd meg életed első okostelefonját, élvezd és oldd fel a kognitív disszonanciád. Mert most az beszél belőled. Tényleg kívánom, nem ironizálok. De addig ne (elő)ítélkezz!

Cs@tLós 2011.03.25. 23:08:55

@Tíz:59: Sztem megvan az aranyfokozatú trollunk! :D Főleg a westel meg a pannon üt, de leginkább a westel, mert az köbö 10 éve T mobile :D:D

@kultúrpesszimista: Te meg nézz utána, hogy mi a kognitív disszonancia ;) Tudom, divatos most ezt használni, de nézzünk utána, hogy mi az, amennyiben nem sikerül, akkor inkább ne használjuk.

Amúgy a poszthoz, tényleg jó, és a blog is életképes lehet, mert tényleg nem lehet már 1 jóízűt fórumozni, mindenhol a szardobálás megy.

kultúrpesszimista 2011.03.25. 23:11:58

@Cs@tLós:

Veled ellentétben ÉN tudom, mit jelent. És nem véletlen használtam. Az, hogy te nem érted a fogalmat, legyen a te bajod. Ne okoskodj. Köszönöm.

Cs@tLós 2011.03.25. 23:15:12

@kultúrpesszimista: na, és akkor áruld el, hogy mi az, ha annyira tudod.

kultúrpesszimista 2011.03.25. 23:31:12

@Cs@tLós:

Természetesen nem fogsz kóstolgatni sem most, sem máskor. A családtagjaidat teszteld és vádold divatkifejezések használatával, de ne engem. Kellemes hétvégét.

fuakjs11 (törölt) 2011.03.25. 23:39:17

Jó ez a poszt :)
Reggel kávé helyett kiváló egy Apple-el kapcsolatos bejegyzés kommentjeinek olvasása.

Nekem is tele van már a bakancsom a sok paprikajancsival, úgyhogy vettem egy BlackBerry-t. Így sikerül kimaradni az ilyen épületes társalgásokból.

think different 2011.03.25. 23:40:49

Csak buzik és kislányok használnak telefont. Férfiak postakeselyűvel üzennek.

kultúrpesszimista 2011.03.25. 23:49:42

@think different:

:-)) Na, ezen felnevettem!!! Köszi! :D

somewhatgentleman 2011.03.25. 23:59:44

Jól van parasztok! Hasonlícsd csak a telefonodat egy Bentlihez meg Suzukihoz. Ez magyarország, tízmillió legatyásodott proli. Képzeld tahó elmondanám, hogy egy rendes nyugati országban INGYEN adják a szarodat mindegy hogy ájfón vagy android, a lényeg hoty használd, mert akkor csinálsz adatforgalmat!!! amúgy anyád hogy van? Iszik, baszik rendesen??

kultúrpesszimista 2011.03.26. 00:15:43

@somewhatgentleman:

Hasonlícsd? :-)
Bentli? :-)
Gentleman? :-)

Cs@tLós 2011.03.26. 00:19:26

@kultúrpesszimista: Kicsit sok benned a feszültség ifjú Padawan. Akarsz róla beszélni? Esetleg a családtagjaidat javaslom én is, ha már ilyen cizelláltan anyázol :D Neked is kellemes hétvégét!

somewhatgentleman 2011.03.26. 00:22:14

@kultúrpesszimista:
Okoskodunk Köcsög?
a magyarország kis emmel bezzeg nem szúrta a szemedet bazzeg...
::DDD

vau · http://www.holdkomp.hu 2011.03.26. 00:24:43

Mind szopjatok le, ilyet a nagyanyám is tud. Ezt a fost bárki kiizzadja magából.

somewhatgentleman 2011.03.26. 00:27:36

@vau: faszkalap geci vagy
apád is az volt

vau · http://www.holdkomp.hu 2011.03.26. 00:30:29

@somewhatgentleman: ennyi agyad van bazd meg, azt se tudod ki vagyok, erre agyatlanul elkezdesz fikazni. valoszinuleg magadnak vered otthon arra az apu altal vett iphonera amire a pattanasaid nyomkodtad.

jolvan, en itt be is fejeztem. nojj fel bazmeg, aztan utana targyalunk.

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2011.03.26. 02:10:48

Az összes okostelefon egy SZAR.

Ez a lenyeg. Csak az olyan szanalmas veglenyeknek kell ilyen, akik azonnal mindent feszbukra es jotubra toltenek, "itt jartam tegnap este",muhaha, szanalmas.

bonafide 2011.03.26. 02:29:22

@Gery.Greyhound: Bazmeg, te mit csinálsz egy érettségivel egy minisztériumban? Ruhatár?

bonafide 2011.03.26. 02:32:04

@jacks_colon: Mitől nem jutsz szóhoz mazsola?

bonafide 2011.03.26. 02:33:39

@jacks_colon: Bazeg, nem zavar hogy ez helyi hálózati IP-cím?

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.26. 06:56:59

@franc0: Hu tenyleg, az IOS-Android vitakbol kimarado (de azert BB-rajongasat mindig megjegyzo) es magat a ket, egymast anyazo csoport tagjainal mindig felsobbrendunek kepzelo modoros BlackBerry felhasznalo kimaradt...

Azt hiszem kell folytatast irni a posztnak, Blackberry vs Symbian vs Windows Mobile fronton, hogy ez a harom se maradjon ki a jobol. :))

Coyote82 2011.03.26. 08:01:02

Hiánypótló szösszenet. Semleges olvasóként, megmondom őszintén, az iPhone melletti érvelés tetszik a legjobban :-)

Tehát az androidosok buzik.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2011.03.26. 09:05:40

@Coyote82: Mindenki buzi, én nem, én csak szeretem a seggbekúrást...

bonafide 2011.03.26. 12:00:17

@panic_button: Nem bírtam fél percnél tovább. Mi ez?

jacks_colon (törölt) 2011.03.26. 15:01:34

@Coyote82: Ja, én is észrevettem, hogy az iPhone-t egy kicsit kevésbé fikázza, mint az Androidot. Meg is győzött, megyek is és veszek egy iPhone-t.

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.26. 16:15:30

@bonafide: Szerintem nem annyira rossz cucc...
@jacks_colon: Az onmagaban nem eleg erv, hogy sznob es/vagy buzi leszel ha iPhone-t veszel? Vagy eleve az vagy, es igy nem oszt, nem szoroz? :)))

jacks_colon (törölt) 2011.03.26. 16:59:32

@trollforgató: Nem, nem elég. Még nem voltam se sznob, se buzi, így nem tudhatom milyen az. De ha veszek egy iPhone-t, akkor biztosan az leszek, és akkor lehet, hogy jó lesz. Mindent ki kell próbálni.

jacks_colon (törölt) 2011.03.26. 17:12:12

@trollforgató: És egyébként is épp ideje lenne, hogy végre komolyan vegyem saját magam.

a rettegett drótos 2011.03.26. 18:27:01

@bonafide: haggyadmán, gery.greyhound is csak egy androidos köcsög. Írkál ilyen androidos blogokra. Mindig olvasom. RSS-en. Mobilról.

Greg-0 2011.03.26. 21:44:54

Az Android, és az iPhone is egy kalap szar. WinMo 6.5, egyedi főzött ROM-mal a nyerő. Csomó program van rá, mindent tud amit a fent említett fosok, már évekkel azok megjelenése előtt tudta. Nincs csilivili UI, meg multitaccs, de ki a fasznak kellenek ezek. Dolgozni akarok a telefonommal, ha valami szépet akarok látni akkor megnézek egy fotókiállítást. Sok konzumidióta barom meg veszi a felhypeolt szarokat, a Microsoft meg elbuzult, beállt a sorba miattuk, és megcsinálta a WP7-et, ami szintén egy orbitális foskazal lett. Az értelmes emberek meg le vannak szarva, mi? Vettem is gyorsan 5 db Samsung Omnia-t, hogy ellegyek a következő 10 évben. Egyedül az akksi a szük keresztmetszet, de azt remélem még sokáig fogják gyártani hozzá.

Coyote82 2011.03.26. 22:04:30

@Greg-0: Egyetértek.
A konstruktív vitakezdeményezés az erősségem, tehát: samsungod van? Akkor te buzi vagy. :-)

Greg-0 2011.03.26. 22:10:45

@Coyote82: Mondj jobb ár/érték arányú WinMo 6.5-ös telót, öcsipók!

derp. 2011.03.27. 18:00:23

hurr durr herp derp

lomposfarkas 2011.03.28. 16:00:45

@Greg-0: Na végre, egy józan hang! Van még békés sziget a sok acsarkodó konzumidióta között! Mert ugye a winmó tulajok alapvetően békés, inkább derűsen szemlélődő típusú felhasználók, ellentétben az állandóan egymás torka után kapkodó, Androidos és Iphonos készülékeiken a fingóprogramok hadseregével egymás ordítozását is elnyomó őrültekkel :))

Trollork 2011.03.28. 20:15:47

nah akkor most beírok trollimpiára idiótákat... épp e kis cikk a téma náluk,lehet válogatni, mert egy fórumon nyomják LOLZORZ DERP

jah és mindenki "lelájkolhatja a dákóm"®.

www.nyuuz.hu/php/hozzaszol.php?b=51377

Nem vagyok troll · http://iloveyouSteveJobs.mac 2011.03.29. 07:59:20

Szerintem meg az Android az egy szar. Mondhatjátok, hogy kétszázezer app van a Marketen, de annak a fele háttérkép, meg csengőhang.

És különben is a biciglis a hibás.

Nem vagyok troll · http://iloveyouSteveJobs.mac 2011.03.29. 08:00:46

Szerintem meg az Android az egy szar. Mondhatjátok, hogy kétszázezer app van a Marketen, de annak a fele háttérkép, meg csengőhang.

És különben is a biciglis a hibás.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.03.29. 12:44:37

@Greg-0:
Na, végre valaki, aki ugyanúgy gondolkodik a WP7-ről, mint én. Még copy-paste sincsen benne, nem kompatibilis lefelé(WM6.5 egyik nagy előnye, hogy rohadt sok alkalmazást lehetett rá elérni, még PocketPC 2002-eseket is pl.), és mindenféle buzi korlátozással van tele, mint az iPhone.

Bicikliző medve 2011.03.29. 13:34:08

@öntelt radírpók: nekem van meg otthon egy elfekvoben, ha valakit erdekel egy siemens M35 :)

Bicikliző medve 2011.03.29. 13:43:25

@tipetupa: akksit hol kap meg hozza? Gondolom 12 ev alatt parszor kellett mar cserelni.

lemonlime 2011.03.29. 14:24:01

Ezek nem okostelefonok, ezek tudálékostelefonok... Kérem a díjat.

Acsabi44 2011.03.29. 16:20:01

kúúúúrvajó! megy a bookmarkba, csak legyen naponta 3-4 minőségi poszt :):)

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.29. 17:21:13

Ide is bekommentelek, és immáron a "Friss topikok" doboz is az gyeduralmam alatt sínylődik.

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2011.03.29. 19:30:29

@Acsabi44: Inkább hetente lesz, péntekenként, kivéve most, mert most pénteken Gödöllőre kell menni Alvin és a Mókusok koncertre :)

Az élet váladéka 2011.03.29. 23:02:00

Ez ,már fájdalmas ,mint érdekes.látni az élet unalmát ,japó vagy német ? Ilyen vagy olyan ? ,piros gyerek a szebb ,vagy a szőke ? Dagadt nő vagy sovány ? Lehetne sorolni még ellentéteket ,nem is az az érdekes hogy létezik mindenbe ,inkább az ahogy mindenki védi az igazát és mintha ez lét kérdés lenne ,a másik annyát se hagyja ki a meggyőzésből, javarészt az érv nélküliek ,lehet hogy nekik nem kéne okos telefont venni , a régi fülkés tantusszal jobban járnának ,bedobom tárcsázok .Az egyszerű is volt és igénytelen ,semmi értelmet nem igényelt ,fejlődésre se inspirált . A mai világban már egy mobílra nem mondható el az hogy az csak telefon ,és csak arra kel ,ha nem lépünk a világ pusztulása felé akkor még mindig nem volna net ,pedig ezen lehet beszólogatni ,nem volna otthon számítógép ,nem dobna senki videót ,nem beszélnénk a neten ,maradnánk a barlangba ,ott püfölnénk egymást bunkóval ,jönne a vita tárgya, melyik bunkó jobb vagy ki a bunkóbb .
Igazából most is itt tartunk.
Csak már nem kell elgyalogolni a másik kupán verése végett a másik barlangig ,és nem kel szembe nézni vele .
Áll néven lehetek erős .
Érdekes ,ez még nekem nem jutott eszembe .
Én biztos ki vagyok fordítva ,meg a társaságom is ,nekem is nekik is mindkét telefon elő kerül ,még soha nem egymáséit gyaláztuk ,a hibákat persze elemeztük ,inkább arról beszéltünk mi volna a tökéletes.mi volna még használható benne ,(nem egy új víz mérték ),a villany borotvára gondoltunk ,de akkor mind kettő elvesztené a karcsúságát az akku miatt.
Nekem az egyik van ,szeretem ,a másikat is ugyanúgy ,csak abba egy baj van ,hogy anyukám telefonszáma nem a kettes gombon van ,ezért ilyet vettem .

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.30. 09:14:58

@trollforgató: de ez az egész kurvára átlátszó. Első poszt okostelefonos, trollimpiás posztban a példakomment is okostelefonos, első -posztoló által belinkelt- jelölt is okostelefonos blogba írt, posztoló nickneve mellett a link is valami infós ostobaság - EZ A BLOG NEM MÁS, MINT EGY SZÁNALMAS OKOSTELEFON-REKLÁM!!

Greg-0 2011.03.31. 08:54:59

@lomposfarkas: @Zabalint: Úgy látszik nem jött össze trollkodási kísérletem, mindössze két WinMo user elismerését nyertem meg, semmi flame :))) Ezt még gyakorolnom kell.

Pedig azt hittem az 5 db Omnia levágós lesz, de úgy tűnik még ez is normális :D

Magam részéről a cikkben szereplő egyik oprendszerű telefon tulajdonosa vagyok, egy WinMo-s Asust használtam kb 1 hónapig, és utáltam mint a szart, borzasztó élmény volt a stylus-szal navigálni a kőkorszaki UI-n.

SobriJózsef 2011.04.02. 00:12:15

Ez a blog egy szar, még két poszt sincs rajta.
Unatkozó hülyegyerekek csinálták, az biztos!

tipetupa 2011.04.04. 08:50:00

@ċsirke72: lehet kapni utángyártottat. volt egy időszak, amikor a gyári folyton felpúposodott, akkor tért át az utángyártottra.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2011.04.07. 20:42:11

Szedd már össze magad, te köcsög, nem igaz, hogy csak erre az egy porbafingó geci kis postutánzatra futotta a gigantikus arcodból!

Spanish VVax 2011.05.11. 13:40:13

jó poszt, de hiányolom a blackberry-nácikat fikázó részt :)))

sziabazsiivagyok 2011.12.26. 11:24:39

ezért használok wp7-es telót xDXD
süti beállítások módosítása