HTML

Trollforgató

Előregyártott, lapraszerelt kommentek trolloknak, hogy neked ne kelljen huszadszor is leírnod. Ha bármelyik poszt valamelyik szakaszával egyetértesz: üdv a klubban.

Feed the troll!

A Facebook is egy rakás szar, csak idióták használják, akiknek jobb dolguk sincs mint minden szarságot lájkolni. Ha már akkora kretén vagy, hogy ebbe a csoportba tartozol, legalább csinálj valami hasznosat is: lájkold a Trollforgatót!

Friss topikok

Linkblog

Tényleg semmi bajom a buzikkal, DE...

2015.07.08. 08:45 Gery.Greyhound

dt6mebgec.gif

Már megint ez a buzitéma megy mindenhol. Elegem van belőle, lassan már ciki lesz heterónak lenni. Rendben van, hogy vannak buzik, elfogadom őket, de ne reklámozzák, maradjanak csendben, és akkor nincs baj. Ugye mindannyian tudjuk, kik állnak emögött a buzipropaganda mögött... 

Szóval szerinted "buzi" az a reklám hatására lesz valaki. Nyilvánvalóan balkezes is. Azt tudtad, hogy régen megpróbálták erőszakkal jobbkezességre nevelni a balkezes gyerekeket? Ugyanígy próbálták a melegeket is "kigyógyítani" a "betegségükből" - inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Nem a melegséget reklámozzuk, hanem azt, hogy vállald fel önmagad, és ne szégyenkezz amiatt, mert más vagy. Emiatt talán úgy tűnhet, hogy "egyre több a buzi" de valójában csak azok száma nő, akik ezt nem szégyellik. Vagy te esetleg félsz tőle, hogy eddig nem éreztél szexuális vágyat a saját nemed iránt, de reklám hatására fogsz? Akarsz róla beszélni? :)

Nekem tényleg nincs semmi bajom a buzikkal, van normális meleg ismerősöm, de...

Ha tényleg nincs velük bajod, akkor pont. Nincs de, mert a de azt jelenti, hogy mégis van velük valami bajod - amivel nekem nincs bajom, mert nyugodtan lehet bajod velük, de akkor ne mondd azt, hogy nincs. Szóval mi is a bajod a buzikkal?

Csak azokkal a feltűnőségi viszketegségben szenvedő buzikkal van bajom, akik az Andrássy úton szopják egymás faszát. Ilyen parádéra egyik normális meleg ismerősöm se menne ki.

Erre két dolgot tudnék mondani. Az egyik, hogy miként a heterók, úgy az LMBT-közösség sem egy homogén massza. A heterók között is van, aki eljár fesztiválra, koncertre, vagy másféle buliba, valaki meg nem annyira bulizós, és nyugodtabb szórakozási lehetőségeket keres, mondjuk egy kocsmázás, vagy épp otthon ül esténként, és bámulja a TV-t - ugyanígy vannak ezzel a melegek és mindenki más is.

A másik dolog: annyi előítélet és tévképzet társul a Pride-hoz, hogy talán ezek miatt nem jönnek ki sokan. Vagy azért, mert ő is hasonlóan gondolkodik a rendezvényről, mint te (undorító, aberrált fertő) vagy azért, mert fél, hogy attrocitás éri. E sorok írója is hasonlóan viszonyult a Pride-hoz jópár évvel ezelőttig, aztán kinézett, és megváltozott a véleménye. Ezt ajánlom neked is, aztán vagy tetszik, vagy nem, de legalább olyan véleményt tudsz mondani, ami a sajátod, nem amit a szádba adtak (de aztán vigyázz, mert kezdetben igen komoly kognitív disszonanciát képes okozni, hogy jól érzed magad egy olyan eseményen, amit gyűlölni kellene. Eleinte én is küzdöttem ezzel, aztán megbékéltem a gondolattal.)

Nem kell kimennem, hiszen láttam a képeket. A sok aberrált félmeztelen, szőrös seggel vonaglik, keresztény és Magyar jelképeket gyaláznak. Abba nem gondolnak bele, hogy ezzel a hívők lelkivilágát sértik.

Nos, a vallásos emberek között sajnos elég sok mimózalelkű van, és van, akit már a disznó- vagy marhahús fogyasztása is sért, vagy épp egy paródiának szánt kép, vagy öltözék. Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, ilyen alapon a szőkenős- és rendőrvicceket is be lehetne tiltani, mert azok is sok embert "sértenek" a maguk módján. Egyébként a papnak öltözött meleg is csak egy volt a felvonulók tízezres tömegében, nem hinném, hogy 1-2 extrémebb figura miatt kéne véleményt nyilvánítani egy egész rendezvényről (miközben a kordon túloldalán 2 tucat "ellentüntetőből" 20 ember skandálja a "Hova megy a vonat? Auschwitzba!" rigmust, de ez most mellékes)

A saját véleményem egyébként az, hogy tényleg túlzó egy kicsit az ilyesmi, és ha én lennék a Pride szervezője, hanyagolnám a vallást, úgy ahogy van. Ettől függetlenül tényleg nem kéne csak emiatt azt gondolni, hogy az egész Pride ilyen. 

De ott volt még az a tüllboás transzvesztita, meg a tangás pár, női ruhába öltözött pasi, meg egy csomó ilyen.

Igen, a kirívó, extrém kinézet illetve öltözet már egy kicsit gyakoribb, majdnem olyan nagy számban fordul elő ilyesmi, mint mondjuk a Szigeten, vagy bármely más fesztiválon, ahol egy kicsit lazább a hangulat. Na jó, a Szigeten több meztelen csöcsöt látni. Miért ne lehetne egyszer, egy napon kivetkőzni a hétköznapok szürkeségéből? A kordon túloldalán is látni bőrdzsekis, bakancsos kopaszokat, ami 30 fokos nyári hőségben számomra kissé fura, de ha ők így érzik jól magukat, akkor miért ne? Ezzel tényleg senkinek sem ártanak, és egyébként a travik között volt jó pár kifejezetten csinos is. :)

De akkor is. Láttam, hogy egymással csókolóznak férfiak a város közepén, fényes nappal, amit bárki megláthat, gyerekek is. Hogy magyarázod el ezt egy gyereknek?

Öööö... Szeretik egymást? Nem, ez túl bonyolult. Igazad van, én valami olyasmit mondanék a gyereknek, hogy "Látod, kisfiam, ők itt a mocskos buzik, akiket utálni kell. Nézd meg, milyen undorító, hogy megfogják egymás kezét és megcsókolják egymást, még mosolyognak is hozzá! Gondolj csak bele, otthon a seggébe teszi a faszát a másiknak, most képzeld magad elé ezt az egészet, mennyire gusztustalan férgek! Ezt nem tűrhetjük, mert a Nemzet vérének besározása az ilyesfajta aberráció, emiatt minden eszközünkkel harcolnunk kell ellenünk. Ha meglátsz egy ilyen mocskos buzit, fogj meg egy követ, és vágd hozzá! Na gyere, ülj ide a nyakamba, és kiabálj te is, hogy MOCS-KOS-BUZIK! Anyus, te meg addig hozzá má' egy sört! MOCS-KOS-BUZIK! Hogy mi? Jaa, hát mondtam már neked, a szomszéd Pistike meg az anyukája az zsidó, és ők azért vonulnak ott, mert a zsidó is olyan mocskos, mint a buzi. A múltkor is mondtam már, hogy neki azért van új Playstation-je, neked meg azért nincs, mert a zsidók elveszik előlünk a pénzt, de majd adunk a pofájuknak, és megmutatjuk, milyen az igazi magyar család. Na, hol a picsába van már anyád azzal a kibaszott sörrel? MOCS-KOS-ZSIDÓÓÓK!! MOCS-KOS-BUZIK!!!!!! LESZ-MÉÉÉG ER-DÉLY ÉJÁ-ÉJÁ-ÓÓÓ!!!!!"

De miért tartozik rám, hogy ki kivel hogyan bassza egymást seggbe? Nekem tényleg nincs velük bajom, de én is csak otthon, a hálószobában csinálok ilyet a feleségemmel, és nem fogok az Andrássyn vonaglani és hirdetni, hogy juhé, én heteró vagyok. Ha ti annyira akartok buziskodni, akkor menjetek ki a Nagybani piac parkolójába, vagy az Alföldre, ott azt csináltok, amit akartok, de ne miattatok kelljen már lezárni a várost, hogy és ne kelljen már ezt látnia a normális embereknek, akik ott laknak!

Ha ez neked ilyen örömet okoz, senki nem tiltja meg, hogy megünnepeld. Örülök, ha te boldog vagy, és bátran fel mered vállalni még azt is, hogy kézen fogva szállsz fel a pároddal a villamosra, akár még meg is öleled őt. Neked ez teljesen természetes - sokaknak nem az, ebbe gondolj bele.

"Olyasmit" a melegek is otthon csinálnak, legalábbis én nem találkoztam olyannal, aki a Pride-on szexelt. Bezzeg valamelyik budapest parádé végén a bokorban az a heteró pár... :)

Kijevben nemrég volt a Pride, a belvárostól "tisztességes" távolságra - kb, annyira, mint a Deák tértől a Nagybani piac. A helyi nácik természetesen ott is szétverték a rendezvényt, így valószínűleg mindegy, hogy hol tartják, aki balhézni akar, az az alföldre is ki fog utazni, hogy egy jót gyűlölködhessen. Az Andrássy úton és a város más pontjain egyébként számtalan rendezvény van a Pride-on kívül, ami kisebb-nagyobb lezárásokkal és közlekedési fennakadásokkal jár - én úgy gondolom, aki a környéken lakik, tájékozódhat előtte, és ha olyan nagyon nem bírja elviselni, arra a 2-3 órára találhat más programot. Én egyébként jellemzően csupa pozitív reakciókat látok a környék lakói részéről: sokan integetnek az erkélyekről, és lejönnek a kapualjba nézni a színes forgatagot. 

Pont azért jó a belvárosban felvonulni, mert aki kijön, láthatja, hogy itt valójában teljesen hétköznapi emberek vonulnak fel - az átlagosnál egy kicsit jobb hangulatban. Idővel talán egyre többen jönnek rá, hogy a "buzik" nem valami furcsa, idegen faj, hanem ugyanolyan hétköznapi emberek, mint te vagy én, akik a hétköznapokban ugyanúgy élnek, mint bárki, teljesen természetes módon.

De a buziság egyáltalán nem természetes. Nem véletlenül van a Bibliában is Ádám és Éva, nem pedig Ádám és Béla. A buziság sehogy sem természetes, és soha nem is lesz az. Magyarország egy keresztény ország, tudomásul kell venni, hogy ez nem Amszterdam vagy Bécs, itt ilyesminek nincs helye.

A Bibliában elég sok cifra dolgot leírtak a beszélő kígyótól a Noé bárkáján békésen együtt hajókázó mindenféle állatokon át a vízen járó és halála után feltámadó Jézusig. Ezen kívül sok dolog van, amit nem írtak le, például, hogy Ádám és Éva után mondjuk úgy az első néhány ezer ember megszületéséig hogy is történt pontosan ez a "szaporodjatok, és sokasodjatok" dolog, ki kivel... Érted. Emellett a Biblia szerint teljesen elfogadható a rabszolgaság, a népek közötti háborúskodás, valamint emberek halálra kövezése különféle bűnökért. Ilyen bűn a homoszexualitás mellett például az is, ha nem szűzen megy férjhez egy nő, de még a menstuációkor folytatott szexuális aktus(!) is. Biztos, hogy mindenben egy 2000 évvel ezelőtti társadalom szabályaihoz kéne igazodnunk 2015-ben is? 

A természetben előfordul egyébként kannibalizmus is, illetve olyan, hogy az anyaállat sorsára hagyja a gyengébb utódot. Mi szerencsére nem vagyunk állatok. 

Mindegy. Buziskodjatok csak, de a hagyományainkat és a Nemzet értékeit (mint például a házasság) nem fogjátok bemocskolni. 

El tudom képzelni, micsoda hiszti mehetett a XX. század közepén, amikor a házasság szent hagyományát bemocskolták egy olyan, rettenetesen liberális elképzeléssel, hogy az emberek szabadon választhassák meg, kivel akarják leélni az életüket. Onnantól kezdve nem csak más társadalmi státuszú emberrel házasodhattál össze (pusztán azért, mert szereted) hanem akár egy négerrel, sőt: még egy istenkáromló reformátussal is. Ehhez még hozzájött a válás is, mely manapság egyre gyakoribb - biztos, hogy pont a melegek házassága lenne az, ami felborítja a régi tradíciókat? És egyébként biztos, hogy mindenben a régi tradíció követése a megfelelő? Ha így van, miért nem járunk lóval? Hiszen a magyarság (bocsánat: Magyarság) lovas nemzet, egy igazi Magyarnak ma is azzal kéne, sőt, hátrafelé nyilazva kéne végigrabolnunk Európát, csak amolyan hagyománytiszteletből. A nagykörúti villamosokat is vissza kéne cserélnünk lóvasútra.

A technikai fejlődés más. A házasság és a hagyományok a nemzet megmaradását és a fajfenntartást szolgálják. Az a házasság, amiből nem születik gyerek, zsákutca, ezért nem szabad propagálni.

A technikai fejlődés is a társadalmi fejlődés egyik vívmánya. Azzal kezdődött az egész, hogy a középkorban elkezdtünk gondolkodni a világ működéséről, megkérdőjelezve a korábbi vallásos dogmákat. Ez tette lehetővé, hogy felfedezzünk olyan, manapság alapvetőnek számító vívmányokat, mint az elektromosság, ami nélkül te sem tudnál itt kommentelni. Nem véletlenül hívjuk felvilágosodásnak ezt az időszakot.

Ami a fajfenntartást illeti, én nem aggódnék a fajunk fennmaradását illetően: hétmilliárdan vagyunk a Földön, lassan paradox módon pont a fajunk túlzott fenntartása lesz a bajaink egyik fő forrása. De az embert szerintem alapból az különbözteti meg az állattól, hogy nem csak a fajfenntartás ösztöne vezérli, hanem sokkal több: maga az élet, és annak élvezete. Hogyan szolgálja például a faj fennmaradását a zene, vagy épp a színház? Vagy ott van a táplálkozás. Az is csak a fajfenntartást szolgálja, és semmi más célja nincs. A nyers krumpli is tökéletesen alkalmas lenne arra, hogy életben maradjunk, mi pedig bonyolult konyhai műveletek sokaságát végezzük fölöslegesen azért, hogy élvezzük is, és étterembe járunk, pedig elég lenne kimenni az erdőbe, elejteni a vadat, és ott helyben nyersen elfogyasztani a húst. A szexről már nem is beszélve... Ha pusztán a fajfenttartás szempontjait nézzük, akkor közösülhetnénk bármely ellentétes nemű egyeddel, aki leül mellénk a metrón - mindenféle érzelem nélkül. 

Mindegy. Egy ócska buzi libsibolsi zsidó vagy, akinek teljesen átmosta az agyát a cionista propaganda. Dögölj meg, te buzi, az kéne nektek, mint Törökországban, vagy Moszkvában, akkor észhez térnél!

Na, most megfogtál. Ezzel az érvvel valóban nem tudok vitatkozni, nyertél. Azért én valahol sajnállak, hogy békés, jókedvű emberek megverése az, ami örömet okoz számodra. Javaslom, keress fel egy pszichiátert. De azt is mondhatnám, gyere ki a Pride-ra, és beszélgessünk egy jó hideg sör mellett. Ahogy a másik blogomon is írtam: valaha én is voltam ott, mint te - és most jobb. Sokkal. Kívánom, hogy megtapasztald ezt az érzést...

* * *

A poszt megírásához nyújtott önzetlen segítségükért köszönet illeti a kuruc.info "Megint a nyakunkon a köcsögvonulás, Alföldi Roberta nyitja meg" című cikkének kommentelőit, akik önként vállalták, hogy normális hangnemben feltett kérdéseimre szinte az összes elképzelhető sablont felvonultatták. :) Ha esetleg valami kimaradt, kommentbe vele, és frissítem a posztot. Találkozunk Pride-on!

14 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://trollforgato.blog.hu/api/trackback/id/tr227589224

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tomanovics Gergely: Tényleg semmi bajom a buzikkal, DE... 2015.07.10. 09:52:01

Ha tényleg nincs velük bajod, akkor pont. Nincs de, mert a de azt jelenti, hogy mégis van velük valami bajod.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.07.08. 11:18:29

Csak azt árulja el valaki, hogy ez a buzi poszt mit keres a technikai rovatban!

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2015.07.08. 12:28:30

@pythonozok: Ja, arra nekem nem sok ráhatásom van, igazság szerint fogalmam sincs, hogy került oda a másik blogom Pride-os posztjával együtt :)

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.07.08. 12:43:00

A homoklobbi társadalomellenes tevékenysége miatt van gond.

DFK 2015.07.10. 10:20:24

Igenis van DE. Mert a heterók sem vonulnak teherautóplatón közszeméremsértést és egyéb más esetben büntetendő dolgot elkövetve (igen a rózsaszín biblia az mások vallásának gyalázása). Nem érdekel, ki mit csinál a hálószobájában , de a Pride az túlmutat ezen, ami ott folyik, az nem tartozna a nyilvánosságra(én se kérkedek a házaséletemmel az Andrássy úton).
Ha csak egy ilyet valamelyik elkövet, azt ki kell emelni a mentből; ha ennek ellnállnak, akkor azonnal oszlatni kell őket. Mert a törvény az érvényes a buzira is (olyan, hogy meleg, a magyarban mást jelent).

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.07.10. 10:54:40

@DFK: www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/07/10/megtamadtak-a-menekulteket-a-keletiben/
a "heterók" mással foglalkoznak.

És engem ki véd meg a sok "vallásgyalázó" álszenttől, aki az ateista "hitemet" sértik a hülyeségükkel?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.07.10. 11:15:49

hát a nyári 40 fokban bakancsosokat én se értem.

De őket a Szigeten se értem sose...

Kovács Jenő 2015.07.10. 11:28:14

"miközben a kordon túloldalán 2 tucat »ellentüntetőből« 20 ember skandálja a »Hova megy a vonat? Auschwitzba!« rigmust"

Nettó hazugság. Ez nem hangzott el soha a megjelent ellendemonstrálók részéről. Aki ezt állítja, attól várom a bizonyítékot (kép- és hangfelvétellel dokumentálva).

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.07.10. 11:34:16

@doggfather: nem voltál katona ezek szerint? Nem olyan rossz az a bakancs a hőségben sem... Már feltéve, hogy megfelelő minőségű és nem a kicikínai műanyagból készült utánzata. :D
Nekem szerencsém volt, amikor bevonultam, egy vadonatúj párat kaptam még az utolsó, igazán jó szériából. Állítólag az utánunk következők már sokkal rosszabbat kaptak.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.07.10. 11:54:41

@pythonozok: nem voltam, mire jött volna addigra eltörölték a sorkatonaságot.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2015.07.10. 12:17:30

@Kovács Jenő: Nesze, csináltam neked egy Coub-ot, ismételgesd szépen addig, míg belátod, milyen ostoba próbálkozás volt a nácik védelmére kelni. Tartozol egy bocsánatkéréssel...

coub.com/view/77hyo