HTML

Trollforgató

Előregyártott, lapraszerelt kommentek trolloknak, hogy neked ne kelljen huszadszor is leírnod. Ha bármelyik poszt valamelyik szakaszával egyetértesz: üdv a klubban.

Feed the troll!

A Facebook is egy rakás szar, csak idióták használják, akiknek jobb dolguk sincs mint minden szarságot lájkolni. Ha már akkora kretén vagy, hogy ebbe a csoportba tartozol, legalább csinálj valami hasznosat is: lájkold a Trollforgatót!

Friss topikok

Linkblog

Tényleg semmi bajom a buzikkal, DE...

2015.07.08. 08:45 Gery.Greyhound

dt6mebgec.gif

Már megint ez a buzitéma megy mindenhol. Elegem van belőle, lassan már ciki lesz heterónak lenni. Rendben van, hogy vannak buzik, elfogadom őket, de ne reklámozzák, maradjanak csendben, és akkor nincs baj. Ugye mindannyian tudjuk, kik állnak emögött a buzipropaganda mögött... 

Szóval szerinted "buzi" az a reklám hatására lesz valaki. Nyilvánvalóan balkezes is. Azt tudtad, hogy régen megpróbálták erőszakkal jobbkezességre nevelni a balkezes gyerekeket? Ugyanígy próbálták a melegeket is "kigyógyítani" a "betegségükből" - inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Nem a melegséget reklámozzuk, hanem azt, hogy vállald fel önmagad, és ne szégyenkezz amiatt, mert más vagy. Emiatt talán úgy tűnhet, hogy "egyre több a buzi" de valójában csak azok száma nő, akik ezt nem szégyellik. Vagy te esetleg félsz tőle, hogy eddig nem éreztél szexuális vágyat a saját nemed iránt, de reklám hatására fogsz? Akarsz róla beszélni? :)

Nekem tényleg nincs semmi bajom a buzikkal, van normális meleg ismerősöm, de...

Ha tényleg nincs velük bajod, akkor pont. Nincs de, mert a de azt jelenti, hogy mégis van velük valami bajod - amivel nekem nincs bajom, mert nyugodtan lehet bajod velük, de akkor ne mondd azt, hogy nincs. Szóval mi is a bajod a buzikkal?

Csak azokkal a feltűnőségi viszketegségben szenvedő buzikkal van bajom, akik az Andrássy úton szopják egymás faszát. Ilyen parádéra egyik normális meleg ismerősöm se menne ki.

Erre két dolgot tudnék mondani. Az egyik, hogy miként a heterók, úgy az LMBT-közösség sem egy homogén massza. A heterók között is van, aki eljár fesztiválra, koncertre, vagy másféle buliba, valaki meg nem annyira bulizós, és nyugodtabb szórakozási lehetőségeket keres, mondjuk egy kocsmázás, vagy épp otthon ül esténként, és bámulja a TV-t - ugyanígy vannak ezzel a melegek és mindenki más is.

A másik dolog: annyi előítélet és tévképzet társul a Pride-hoz, hogy talán ezek miatt nem jönnek ki sokan. Vagy azért, mert ő is hasonlóan gondolkodik a rendezvényről, mint te (undorító, aberrált fertő) vagy azért, mert fél, hogy attrocitás éri. E sorok írója is hasonlóan viszonyult a Pride-hoz jópár évvel ezelőttig, aztán kinézett, és megváltozott a véleménye. Ezt ajánlom neked is, aztán vagy tetszik, vagy nem, de legalább olyan véleményt tudsz mondani, ami a sajátod, nem amit a szádba adtak (de aztán vigyázz, mert kezdetben igen komoly kognitív disszonanciát képes okozni, hogy jól érzed magad egy olyan eseményen, amit gyűlölni kellene. Eleinte én is küzdöttem ezzel, aztán megbékéltem a gondolattal.)

Nem kell kimennem, hiszen láttam a képeket. A sok aberrált félmeztelen, szőrös seggel vonaglik, keresztény és Magyar jelképeket gyaláznak. Abba nem gondolnak bele, hogy ezzel a hívők lelkivilágát sértik.

Nos, a vallásos emberek között sajnos elég sok mimózalelkű van, és van, akit már a disznó- vagy marhahús fogyasztása is sért, vagy épp egy paródiának szánt kép, vagy öltözék. Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, ilyen alapon a szőkenős- és rendőrvicceket is be lehetne tiltani, mert azok is sok embert "sértenek" a maguk módján. Egyébként a papnak öltözött meleg is csak egy volt a felvonulók tízezres tömegében, nem hinném, hogy 1-2 extrémebb figura miatt kéne véleményt nyilvánítani egy egész rendezvényről (miközben a kordon túloldalán 2 tucat "ellentüntetőből" 20 ember skandálja a "Hova megy a vonat? Auschwitzba!" rigmust, de ez most mellékes)

A saját véleményem egyébként az, hogy tényleg túlzó egy kicsit az ilyesmi, és ha én lennék a Pride szervezője, hanyagolnám a vallást, úgy ahogy van. Ettől függetlenül tényleg nem kéne csak emiatt azt gondolni, hogy az egész Pride ilyen. 

De ott volt még az a tüllboás transzvesztita, meg a tangás pár, női ruhába öltözött pasi, meg egy csomó ilyen.

Igen, a kirívó, extrém kinézet illetve öltözet már egy kicsit gyakoribb, majdnem olyan nagy számban fordul elő ilyesmi, mint mondjuk a Szigeten, vagy bármely más fesztiválon, ahol egy kicsit lazább a hangulat. Na jó, a Szigeten több meztelen csöcsöt látni. Miért ne lehetne egyszer, egy napon kivetkőzni a hétköznapok szürkeségéből? A kordon túloldalán is látni bőrdzsekis, bakancsos kopaszokat, ami 30 fokos nyári hőségben számomra kissé fura, de ha ők így érzik jól magukat, akkor miért ne? Ezzel tényleg senkinek sem ártanak, és egyébként a travik között volt jó pár kifejezetten csinos is. :)

De akkor is. Láttam, hogy egymással csókolóznak férfiak a város közepén, fényes nappal, amit bárki megláthat, gyerekek is. Hogy magyarázod el ezt egy gyereknek?

Öööö... Szeretik egymást? Nem, ez túl bonyolult. Igazad van, én valami olyasmit mondanék a gyereknek, hogy "Látod, kisfiam, ők itt a mocskos buzik, akiket utálni kell. Nézd meg, milyen undorító, hogy megfogják egymás kezét és megcsókolják egymást, még mosolyognak is hozzá! Gondolj csak bele, otthon a seggébe teszi a faszát a másiknak, most képzeld magad elé ezt az egészet, mennyire gusztustalan férgek! Ezt nem tűrhetjük, mert a Nemzet vérének besározása az ilyesfajta aberráció, emiatt minden eszközünkkel harcolnunk kell ellenünk. Ha meglátsz egy ilyen mocskos buzit, fogj meg egy követ, és vágd hozzá! Na gyere, ülj ide a nyakamba, és kiabálj te is, hogy MOCS-KOS-BUZIK! Anyus, te meg addig hozzá má' egy sört! MOCS-KOS-BUZIK! Hogy mi? Jaa, hát mondtam már neked, a szomszéd Pistike meg az anyukája az zsidó, és ők azért vonulnak ott, mert a zsidó is olyan mocskos, mint a buzi. A múltkor is mondtam már, hogy neki azért van új Playstation-je, neked meg azért nincs, mert a zsidók elveszik előlünk a pénzt, de majd adunk a pofájuknak, és megmutatjuk, milyen az igazi magyar család. Na, hol a picsába van már anyád azzal a kibaszott sörrel? MOCS-KOS-ZSIDÓÓÓK!! MOCS-KOS-BUZIK!!!!!! LESZ-MÉÉÉG ER-DÉLY ÉJÁ-ÉJÁ-ÓÓÓ!!!!!"

De miért tartozik rám, hogy ki kivel hogyan bassza egymást seggbe? Nekem tényleg nincs velük bajom, de én is csak otthon, a hálószobában csinálok ilyet a feleségemmel, és nem fogok az Andrássyn vonaglani és hirdetni, hogy juhé, én heteró vagyok. Ha ti annyira akartok buziskodni, akkor menjetek ki a Nagybani piac parkolójába, vagy az Alföldre, ott azt csináltok, amit akartok, de ne miattatok kelljen már lezárni a várost, hogy és ne kelljen már ezt látnia a normális embereknek, akik ott laknak!

Ha ez neked ilyen örömet okoz, senki nem tiltja meg, hogy megünnepeld. Örülök, ha te boldog vagy, és bátran fel mered vállalni még azt is, hogy kézen fogva szállsz fel a pároddal a villamosra, akár még meg is öleled őt. Neked ez teljesen természetes - sokaknak nem az, ebbe gondolj bele.

"Olyasmit" a melegek is otthon csinálnak, legalábbis én nem találkoztam olyannal, aki a Pride-on szexelt. Bezzeg valamelyik budapest parádé végén a bokorban az a heteró pár... :)

Kijevben nemrég volt a Pride, a belvárostól "tisztességes" távolságra - kb, annyira, mint a Deák tértől a Nagybani piac. A helyi nácik természetesen ott is szétverték a rendezvényt, így valószínűleg mindegy, hogy hol tartják, aki balhézni akar, az az alföldre is ki fog utazni, hogy egy jót gyűlölködhessen. Az Andrássy úton és a város más pontjain egyébként számtalan rendezvény van a Pride-on kívül, ami kisebb-nagyobb lezárásokkal és közlekedési fennakadásokkal jár - én úgy gondolom, aki a környéken lakik, tájékozódhat előtte, és ha olyan nagyon nem bírja elviselni, arra a 2-3 órára találhat más programot. Én egyébként jellemzően csupa pozitív reakciókat látok a környék lakói részéről: sokan integetnek az erkélyekről, és lejönnek a kapualjba nézni a színes forgatagot. 

Pont azért jó a belvárosban felvonulni, mert aki kijön, láthatja, hogy itt valójában teljesen hétköznapi emberek vonulnak fel - az átlagosnál egy kicsit jobb hangulatban. Idővel talán egyre többen jönnek rá, hogy a "buzik" nem valami furcsa, idegen faj, hanem ugyanolyan hétköznapi emberek, mint te vagy én, akik a hétköznapokban ugyanúgy élnek, mint bárki, teljesen természetes módon.

De a buziság egyáltalán nem természetes. Nem véletlenül van a Bibliában is Ádám és Éva, nem pedig Ádám és Béla. A buziság sehogy sem természetes, és soha nem is lesz az. Magyarország egy keresztény ország, tudomásul kell venni, hogy ez nem Amszterdam vagy Bécs, itt ilyesminek nincs helye.

A Bibliában elég sok cifra dolgot leírtak a beszélő kígyótól a Noé bárkáján békésen együtt hajókázó mindenféle állatokon át a vízen járó és halála után feltámadó Jézusig. Ezen kívül sok dolog van, amit nem írtak le, például, hogy Ádám és Éva után mondjuk úgy az első néhány ezer ember megszületéséig hogy is történt pontosan ez a "szaporodjatok, és sokasodjatok" dolog, ki kivel... Érted. Emellett a Biblia szerint teljesen elfogadható a rabszolgaság, a népek közötti háborúskodás, valamint emberek halálra kövezése különféle bűnökért. Ilyen bűn a homoszexualitás mellett például az is, ha nem szűzen megy férjhez egy nő, de még a menstuációkor folytatott szexuális aktus(!) is. Biztos, hogy mindenben egy 2000 évvel ezelőtti társadalom szabályaihoz kéne igazodnunk 2015-ben is? 

A természetben előfordul egyébként kannibalizmus is, illetve olyan, hogy az anyaállat sorsára hagyja a gyengébb utódot. Mi szerencsére nem vagyunk állatok. 

Mindegy. Buziskodjatok csak, de a hagyományainkat és a Nemzet értékeit (mint például a házasság) nem fogjátok bemocskolni. 

El tudom képzelni, micsoda hiszti mehetett a XX. század közepén, amikor a házasság szent hagyományát bemocskolták egy olyan, rettenetesen liberális elképzeléssel, hogy az emberek szabadon választhassák meg, kivel akarják leélni az életüket. Onnantól kezdve nem csak más társadalmi státuszú emberrel házasodhattál össze (pusztán azért, mert szereted) hanem akár egy négerrel, sőt: még egy istenkáromló reformátussal is. Ehhez még hozzájött a válás is, mely manapság egyre gyakoribb - biztos, hogy pont a melegek házassága lenne az, ami felborítja a régi tradíciókat? És egyébként biztos, hogy mindenben a régi tradíció követése a megfelelő? Ha így van, miért nem járunk lóval? Hiszen a magyarság (bocsánat: Magyarság) lovas nemzet, egy igazi Magyarnak ma is azzal kéne, sőt, hátrafelé nyilazva kéne végigrabolnunk Európát, csak amolyan hagyománytiszteletből. A nagykörúti villamosokat is vissza kéne cserélnünk lóvasútra.

A technikai fejlődés más. A házasság és a hagyományok a nemzet megmaradását és a fajfenntartást szolgálják. Az a házasság, amiből nem születik gyerek, zsákutca, ezért nem szabad propagálni.

A technikai fejlődés is a társadalmi fejlődés egyik vívmánya. Azzal kezdődött az egész, hogy a középkorban elkezdtünk gondolkodni a világ működéséről, megkérdőjelezve a korábbi vallásos dogmákat. Ez tette lehetővé, hogy felfedezzünk olyan, manapság alapvetőnek számító vívmányokat, mint az elektromosság, ami nélkül te sem tudnál itt kommentelni. Nem véletlenül hívjuk felvilágosodásnak ezt az időszakot.

Ami a fajfenntartást illeti, én nem aggódnék a fajunk fennmaradását illetően: hétmilliárdan vagyunk a Földön, lassan paradox módon pont a fajunk túlzott fenntartása lesz a bajaink egyik fő forrása. De az embert szerintem alapból az különbözteti meg az állattól, hogy nem csak a fajfenntartás ösztöne vezérli, hanem sokkal több: maga az élet, és annak élvezete. Hogyan szolgálja például a faj fennmaradását a zene, vagy épp a színház? Vagy ott van a táplálkozás. Az is csak a fajfenntartást szolgálja, és semmi más célja nincs. A nyers krumpli is tökéletesen alkalmas lenne arra, hogy életben maradjunk, mi pedig bonyolult konyhai műveletek sokaságát végezzük fölöslegesen azért, hogy élvezzük is, és étterembe járunk, pedig elég lenne kimenni az erdőbe, elejteni a vadat, és ott helyben nyersen elfogyasztani a húst. A szexről már nem is beszélve... Ha pusztán a fajfenttartás szempontjait nézzük, akkor közösülhetnénk bármely ellentétes nemű egyeddel, aki leül mellénk a metrón - mindenféle érzelem nélkül. 

Mindegy. Egy ócska buzi libsibolsi zsidó vagy, akinek teljesen átmosta az agyát a cionista propaganda. Dögölj meg, te buzi, az kéne nektek, mint Törökországban, vagy Moszkvában, akkor észhez térnél!

Na, most megfogtál. Ezzel az érvvel valóban nem tudok vitatkozni, nyertél. Azért én valahol sajnállak, hogy békés, jókedvű emberek megverése az, ami örömet okoz számodra. Javaslom, keress fel egy pszichiátert. De azt is mondhatnám, gyere ki a Pride-ra, és beszélgessünk egy jó hideg sör mellett. Ahogy a másik blogomon is írtam: valaha én is voltam ott, mint te - és most jobb. Sokkal. Kívánom, hogy megtapasztald ezt az érzést...

* * *

A poszt megírásához nyújtott önzetlen segítségükért köszönet illeti a kuruc.info "Megint a nyakunkon a köcsögvonulás, Alföldi Roberta nyitja meg" című cikkének kommentelőit, akik önként vállalták, hogy normális hangnemben feltett kérdéseimre szinte az összes elképzelhető sablont felvonultatták. :) Ha esetleg valami kimaradt, kommentbe vele, és frissítem a posztot. Találkozunk Pride-on!

14 komment · 1 trackback

Magyarországon SOHA nem lesz legális a melegházasság. Elmondom, miért.

2015.05.23. 21:27 TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem?

Mi, magyarok ugyanis egy keresztény, vallásos nemzet vagyunk, mindig is azok voltunk, már Krisztus előtt akárhányban is, sőt, a világ teremtése előtt is. A keresztény erkölcsbe márpedig nem fér bele az, hogy férfi férfival úgy háljon, ahogy nővel szoktak - utálatosság az az Úr szemében. A keresztény erkölcs csak mások megkövezését, rabszolgasorsba taszítását, halálra ostorozását és a keresztes háborúkban való vérontást teszi lehetővé, de az, hogy két azonos nemű ember szerelemben, boldogságban éljen együtt, az a kegyelmes urunk szemében elfogadhatatlan, legalább annyira, mint a lopás. Látott már valaki magyart lopni, csalni, számla nélkül zsebbe okosba’ megoldani bármit? Na ugye.

Isten nem véletlenül teremtette az embert férfinak és nőnek, azért, hogy szaporodjunk, és sokasodjunk. Amelyik házasságból nem lesz gyerek, az nem is ér semmit, hiszen nem sokasodunk általa - pedig az isten világosan mondta, hogy 15 milliárdig meg se álljatok, nem gond, ha a bolygó már 7 milliárd embert is nyögvenyelősen bír el, majd megoldja az isten. Mert ő megoldotta azt is, hogy emberek ne haljanak meg hosszú és fájdalmas betegségekben, rákban, háborúban, ilyesmikben - mikor volt ilyen utoljára a világon? Na ugye.

A buzikat egyébként nem Isten teremtette, hanem a hanyatló nyugat és a zsidó média buzultatta be Isten teremtményeit. Az ókori rómaiak körében, illetve az állatvilágban előforduló homoszexualitás is egy zsidó hazugság, ez egyáltalán nem természetes jelenség, mint ahogy sokan megpróbálják beállítani. Márpedig Mária országában csupa természetes dolgok lehetnek csak elfogadottak, olyan természetellenes dolgok pedig, mint a fogászati implantátum, a szívátültetés, vagy a digitális tükörreflexes fényképezőgép. Mi, magyarok ezért nem kérünk a bevándórlókból sem. Nálunk sosem voltak bevándorlók, ezért nem alakult ki bennünk annak képessége, hogy ide valakik bevándoroljanak. Márpedig ha valamire nagyapáinknak nem alakult ki képessége, azokra nekünk sem fog, ezért is nem használunk internetet, okostelefont, mikrohullámú sütőt, hűtőszekrényt - vagyis semmi olyasmit, amit az őseink sem. Ezért is nem fogunk soha repülőre ülni, hogy eljussunk Londonba, hanem lóhátra pattanunk, és hátrafelé nyilazva fogjuk meghódítani Európát, ugyanis az őseink erre tanítottak bennünket.

A melegházasságra visszatérve: nekem az a fő bajom vele, hogy nem tudom, hogyan magyarázzam el a gyerekemnek, ha ilyet lát. Szegénynek mit mondjak, melyik az apuka, melyik az anyuka, és egyáltalán, mi ez az egész? Már azt sem tudom elmagyarázni, hogy ha két szőke hajú ember összeházasodik. Még a végén ettől beszőkül a haja, ami még hagyján, de ha a kövér emberek is házasodhatnak, akkor ettől ő el fog hízni! Én pedig ezt sehogy se tudnám feldolgozni, mert mindig arra gondolnék, milyen rossz az, hogy ő szőke, vagy kövér, vagy meleg. Nem, nem érzi jól magát, azt csak a zsidó média agymosása miatt hiszi, én sokkal jobban tudom, hogy egy meleg ember nem lehet boldog.

Mi magyarok egyébként nem csak a technikai, de a társadalmi változásokhoz sem vagyunk hozzászokva, nagy szerencse, hogy ilyenek soha nem voltak történelmünk során, mert nem tudtuk volna feldolgozni őket. Most képzeld csak el, mi lenne, ha például szavazójoga lenne a nőknek, és még munkát is vállalhatnának?! Pont emiatt is nem váltottunk rendszert ‘89-ben, ezért nem keltünk fel 56-ban a szovjet elnyomás ellen, ezért nem volt 1848, se polgárosodás, se iparosodás, se felvilágosodás, se államalapítás, de még honfoglalás sem. Mi magyarok a mai napig jurtában élünk, mert az isten úgy teremtett meg bennünket, és mi ragaszkodunk hozzá, hogy úgy is maradjon minden, ahogy 2000 éve volt - merthogy mindenki tudja: régen minden jobb volt. És mivel régen nem volt melegházasság, ezért szerencsére nem is lesz soha, mindenki megnyugodhat.

305 komment · 5 trackback

Címkék: melegházasság

F*sztivál

2011.08.16. 16:30 TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem?

Már megint itt nyomatja a faszparaszt Gerendai a sírós dumát, hogy idén is veszteséges lett ez a köcsögség. Nem elég, hogy fél Nyugat-Európa legalja parasztjai okádják tele Budapestet apuci pénzéből, még sajnálnom is kellene azt a nyomorékot aki idecsődíti ezt a csürhét minden nyáron, mert ő tulajdonképpen merő jótékonyságból csinálja ezt az egészet. Pedig mindenki tudja, hogy megy ez, egyszerű matek: kint van négyszázezer nyomorék tizenkétezres jeggyel, az alsó hangon is 4 milliárd HUF, ő meg saját bevallása szerint 3,2 milliárdból rendezi meg ezt a szart. Persze az a 800 millió valószínűleg kifele menet leugrik a K-hídról és elúszik a Dunában, én meg vegyem be ezt a maszlagot. Gerendai kétszázmillás autóparkja és az ótvar zabáldája meg csak úgy magától lett. Ha már itt tartunk, ez a mislencsillag is elmehet ám a retkes valagamba, tízezer alatt szóba se állnak veled, esetleg eléd basznak valami ehetetlen hányadékot, illetve egy öt grammos ételmintát belőle. Most akkor azzal én hogy lakjak jól? Bezzeg itt a sarki kifőzdében öccázé' olyan pacalpörköltet kapsz hogy megszólal, akkora adagot, hogy lefordulsz a székről ha be tudod burkolni. Fogadok, hogy a Klasszikus ”Poire Belle Hélène”
(mi a tököm az egyáltalán?) ugyanabból a lejárt szavatosságú csirkefarhátból készül, mint a legótvarabb szakközépiskolai menzán, csak így jobban hangzik és el lehet adni a sznob buziknak egy tizesért. Jó kis veszteséges biznisz lehet ez is, Gerendainak nyilvánvalóan erre is megvan a kis cégbirodalmacskája aki elhozza a közeli teszkóból a maradékot, és költségként szépen leírja az egészet, hogy aztán mehessen az önkormányzathoz szomorú szemekkel még egy kis állami támogatásért, vagy ingyen területért.

De térjünk vissza a Szigethez. Nekem igazából nem lenne vele semmi bajom, ha legalább valami normális zenekarok játszanának. Prodidzsáj basszus huszadszor, meg ilyen ezer éves lejárt szarok mennek, mint ez a Prince, most erre tényleg kíváncsi valaki? Na de amin konkrétan beszarok, ez a gesztivál nevű szörnyűség. Ennek a kényszeres kopipészt-komplexusban szenvedő baromarcú Gesztinek megint újítania kellett valami szart, és akkor most ezt kell nyomni a Nagyszínpadon, leszarva hogy a zemberek jelentős hányada most hall erről a produkcióról életében először és remélhetőleg utoljára. Így már nem is csoda, hogy Európa söpredéke gyűlik össze itt minden évben, mert ezt a moslékot ennyiért kizárólag a drogos buzi cigány zsidó libsiknek lehet eladni.

Régen bezzeg sokkal jobb volt a Sziget, én 93-ban mentem utoljára, akkor még voltak jó kis magyar zenekarok, Pokolgép, Akela meg ilyenek, simán össze tudtuk tarhálni a cimbikkel a beugró és a betevő tablettásbor árát húsz perc alatt a Filatorigát HÉV-megállóban, és nem volt ennyi idióta külföldi se. A sok műmájer paraszt, aki akkoriban szidta a Szigetet hogy milyen koszos és igénytelen, most ott feszít a gyökér haverjaival, kitúrva onnan az igazi punkokat akik ezt az egészet létrehozták anno. Gerendai meg csak röhög a markába Tarlóssal karöltve, miközben élhetetlenné teszik a várost ezzel a mocsadékkal. Basszameg, a káposztásmegyeri lakótelepen nem lehet a rohadt szigettől aludni öt napon át nyitott ablak mellett, mert reggel 7-ig nyomják a tuctuccot.

Az lenne a legegyszerűbb, ha betiltanák ezt az egész szart a picsába...

25 komment · 1 trackback

Címkék: szórakozás fesztivál sziget

Okostelefonok és hülyegyerekek

2011.03.25. 08:37 TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem?

Az Android - az egy szar.

Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már össze a Retina Display-jel, tiszta égő 2011-ben ilyennel kijönni!

Felhasználói élmény, bazdmeg. Na azt az egyet nem tudták lekoppintani, pedig az embereknek csakis az kell, nem az, hogy widgeteket tologassanak jobbra-balra meg hogy ROM főzéssel bohóckodjanak. Az embereknek az kell, hogy kiveszem a dobozból, bekapcsolom és működik! Ez az amiben soha senki még csak a lábnyomát se szagolhatja az Apple-nek. 60FPS, tök fluid minden, röccenés nélkül! Persze, rootolás, meg majd a froyo megoldja, meg faszom, én ÉLNI akarok és használni a cuccost, nem ilyen baromságokkal szórakozni. Azt akarom, hogy a telefon úgy működjön alapállapotban is, ahogy én elvárom, és az Apple ezt tudja.

Meg tartalom. Hol van olyan kifinomult ökoszisztéma Androidra, mint az iTunes és az Appstore? Nem véletlen, hogy az iPod forradalmasította az egész zeneipart: kattintok, kifizetem, és ott a kontent, nincs pöcsölés, meg SD kártyás buzulás, meg torrent ami hazavágja vírussal az egész szart. Csak a káeurópai gyökereknek kell ez, civilizáltabb országokban megbecsülik a szellemi terméket.

Mondhatjátok, hogy kétszázezer app van a Marketen, de annak a fele háttérkép, meg csengőhang, míg az iPhone-ra dögivel van minőségi tartalom. Ez a nem mindegy!

Egyszer próbálnátok ki az iPhone-t, soha nem néznétek többé rá az androidos szarokra. És lehet jönni az eladási adatokkal: könnyű úgy sok Androidos telefont eladni, hogy már a harmincezres kínai dzsunka szaron is elfut az Android. Az iPhone prémium termék, mint a BMW - abból is kevesebb fogy, mint Suzukiból, de ettől még jobb! Különben is ordas fasság az iPhone és az Android eladási adatokat összehasonlítani. Ha telefonokat hasonlítunk, akkor iPhone vs HTC Desire vs Samsung Galaxy stb, ha pedig oprendszereket akkor iOS vs Android, így korrekt.

Az iPhone - az egy szar.

Én aztán nem állok be Steve Jobs birkanyájába bégetni. Apple terméket egyébként is csak a sznobok meg a buzik vesznek, apuci pénzéből vagy 80% kamatra CHF hitelre csak hogy menőzzenek vele. Aztán meg Steve bácsi mondja meg, hogy mit lehet, és mit nem a drága pénzért megvett telefonommal? Na ebből én nem kérek.

Az Android a szabadság, azt csinálok a telefonnal amit csak szeretnék. Ha én más oprendszer-verziót akarok, akkor felrakhatom, és úgy szabom személyre ahogy nekem kézreáll, widgetek, meg amit csak akarok! Meg lehet nézni a Galaxy S-t XASD 7.87 JPY alapú ROM-mal, na az aztán tényleg agyonveri a szifont!

Persze, háromszázezer app van az iTunes App Store-ban, aminek a fele fingós app, és más hulladék, és ráadásul Steve Jobs személyesen gyakorol cenzúrát, és csak olyan app mehet fel, ami neki is tetszik. Az Android Marketen bezzeg szabadság van!!!4

És az eladási adatok is igazolják, hogy az Android hamarosan nyugdíjba küldi az iPhone-t, meg lehet nézni, már Amerikában is, ahol köztudottan a legmagasabb az egy főre jutó konzumidióta Apple-birkák aránya, már ott is az Android vezet! (És tök fölösleges az iOS-t különválasztani az iPhone-tól: Android sok készüléken van, mert a Google ezt a stratégiát választotta, az Apple pedig a másikat, az ő baja.)

Különben is, az iPhone előtt is voltak már érintőképernyős telefonok, csak Steve az első profi agymosó, aki elhitette a birkáival, hogy ő találta fel a spanyolviaszt, és nekik iPhone kell.

Az összes okostelefon egy SZAR.

Sok buzigyerek nyomkodja azt a szart, meg arra veri hogy hány ostoba app tölthető le rájuk, és hány gigaherces 3D gyorsító van benne, meg itt verik a nyálukat, hogy iPhone vagy Android, pedig egy túlhype-olt szar mindkettő. Ha internetezni akarnák a telefonon (bár ki az a hülye, aki 3'' kijelzővel akar szerencsétlenkedni) azt a húszezres Nokia C9832 is tudja Opera Minivel.

Szánalmas gyökerek, nekem egy Nokia 3210-es van, ami tudja azt, amire a telefon való: telefonálni, meg SMS-t küldeni - és kibírja 8 hétig egy töltéssel, és még valamit tud, amit ezek a csillivilli érintős fosok nem: kikapcsolt állapotban is ébreszt. Nem igaz, hogy 2011-ben ezt a funkciót nem képesek integrálni az okostelefonokba!!!!!4négy.

Get a life, idióták, mehet mindenki a picsába.

* * *

A következő posztok tartalmából: 

Kétkerék vs négykerék - ingyenélő biciglisek a gazdaságot életben tartó autósok ellen

Atomot a valóvillára - tévében csakis Discovery-t! 

307 komment · 2 trackback

Címkék: tech iphone okostelefon android