HTML

Trollforgató

Előregyártott, lapraszerelt kommentek trolloknak, hogy neked ne kelljen huszadszor is leírnod. Ha bármelyik poszt valamelyik szakaszával egyetértesz: üdv a klubban.

Feed the troll!

A Facebook is egy rakás szar, csak idióták használják, akiknek jobb dolguk sincs mint minden szarságot lájkolni. Ha már akkora kretén vagy, hogy ebbe a csoportba tartozol, legalább csinálj valami hasznosat is: lájkold a Trollforgatót!

Friss topikok

Linkblog

F*sztivál

2011.08.16. 16:30 TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem?

Már megint itt nyomatja a faszparaszt Gerendai a sírós dumát, hogy idén is veszteséges lett ez a köcsögség. Nem elég, hogy fél Nyugat-Európa legalja parasztjai okádják tele Budapestet apuci pénzéből, még sajnálnom is kellene azt a nyomorékot aki idecsődíti ezt a csürhét minden nyáron, mert ő tulajdonképpen merő jótékonyságból csinálja ezt az egészet. Pedig mindenki tudja, hogy megy ez, egyszerű matek: kint van négyszázezer nyomorék tizenkétezres jeggyel, az alsó hangon is 4 milliárd HUF, ő meg saját bevallása szerint 3,2 milliárdból rendezi meg ezt a szart. Persze az a 800 millió valószínűleg kifele menet leugrik a K-hídról és elúszik a Dunában, én meg vegyem be ezt a maszlagot. Gerendai kétszázmillás autóparkja és az ótvar zabáldája meg csak úgy magától lett. Ha már itt tartunk, ez a mislencsillag is elmehet ám a retkes valagamba, tízezer alatt szóba se állnak veled, esetleg eléd basznak valami ehetetlen hányadékot, illetve egy öt grammos ételmintát belőle. Most akkor azzal én hogy lakjak jól? Bezzeg itt a sarki kifőzdében öccázé' olyan pacalpörköltet kapsz hogy megszólal, akkora adagot, hogy lefordulsz a székről ha be tudod burkolni. Fogadok, hogy a Klasszikus ”Poire Belle Hélène”
(mi a tököm az egyáltalán?) ugyanabból a lejárt szavatosságú csirkefarhátból készül, mint a legótvarabb szakközépiskolai menzán, csak így jobban hangzik és el lehet adni a sznob buziknak egy tizesért. Jó kis veszteséges biznisz lehet ez is, Gerendainak nyilvánvalóan erre is megvan a kis cégbirodalmacskája aki elhozza a közeli teszkóból a maradékot, és költségként szépen leírja az egészet, hogy aztán mehessen az önkormányzathoz szomorú szemekkel még egy kis állami támogatásért, vagy ingyen területért.

De térjünk vissza a Szigethez. Nekem igazából nem lenne vele semmi bajom, ha legalább valami normális zenekarok játszanának. Prodidzsáj basszus huszadszor, meg ilyen ezer éves lejárt szarok mennek, mint ez a Prince, most erre tényleg kíváncsi valaki? Na de amin konkrétan beszarok, ez a gesztivál nevű szörnyűség. Ennek a kényszeres kopipészt-komplexusban szenvedő baromarcú Gesztinek megint újítania kellett valami szart, és akkor most ezt kell nyomni a Nagyszínpadon, leszarva hogy a zemberek jelentős hányada most hall erről a produkcióról életében először és remélhetőleg utoljára. Így már nem is csoda, hogy Európa söpredéke gyűlik össze itt minden évben, mert ezt a moslékot ennyiért kizárólag a drogos buzi cigány zsidó libsiknek lehet eladni.

Régen bezzeg sokkal jobb volt a Sziget, én 93-ban mentem utoljára, akkor még voltak jó kis magyar zenekarok, Pokolgép, Akela meg ilyenek, simán össze tudtuk tarhálni a cimbikkel a beugró és a betevő tablettásbor árát húsz perc alatt a Filatorigát HÉV-megállóban, és nem volt ennyi idióta külföldi se. A sok műmájer paraszt, aki akkoriban szidta a Szigetet hogy milyen koszos és igénytelen, most ott feszít a gyökér haverjaival, kitúrva onnan az igazi punkokat akik ezt az egészet létrehozták anno. Gerendai meg csak röhög a markába Tarlóssal karöltve, miközben élhetetlenné teszik a várost ezzel a mocsadékkal. Basszameg, a káposztásmegyeri lakótelepen nem lehet a rohadt szigettől aludni öt napon át nyitott ablak mellett, mert reggel 7-ig nyomják a tuctuccot.

Az lenne a legegyszerűbb, ha betiltanák ezt az egész szart a picsába...

25 komment · 1 trackback

Címkék: szórakozás fesztivál sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://trollforgato.blog.hu/api/trackback/id/tr393157362

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bűnös Sziget 2011.08.17. 08:58:45

Az idei Sziget fesztiválon több száz adag drogot foglaltak le és közel 30 dealert kaptak. A rendezvényen 321 bejelentett bűncselekmény történt. 121 embert loptak meg és 139 sátrat fosztottak ki. Majd nem 60 fesztiválozó ellen intézkedtek a hatóságok.Is...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noname Watanabe 2011.08.16. 18:52:25

Ami a Mislencsillagot illeti: a francia gasztronómia kimerül a lábbal taposott falpenészes osztrigatakony és a híg gyerekfos állagú szufléval összemaszatolt tányér elkészítésében.

Nevem Earl 2011.08.17. 09:58:35

Kiváló trollság, gratulálok. :D Ha lenne arcom elplagizálni és kirakni a kurucra, tízezer lájkom lenne percek alatt. :D De nem teszek ilyet.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2011.08.17. 11:14:40

@Nevem Earl: Forrásmegjelöléssel nyugodtan :) Bár ott feketelistán van minden Greyhound kontent egy jó ideje, úgyhogy kötve hiszem hogy kimenne. Meg ők nem is arról híresek, hogy értenék az iróniát, a kuruc ezt a posztot csont nélkül kirakná véleményrovatba, és még komolyan is gondolná :)

Nevem Earl 2011.08.17. 11:26:50

@Gery.Greyhound: A te hibád, hogy hazaáruló, liberálbolsi antifa rajvédő uszításokat publikálsz egy nemzeti értékeinkért a cionista áradat ellenében magányosan küzdő hős szigetként funkcionáló portálon. És persze buzie vagy.

Noname Watanabe 2011.08.17. 11:28:55

@Gery.Greyhound: Kurucon múltkor arról vitázott két troll, hogy Hamvas Béla zsidó-e volt. Sz'al masszívan kiraknák a kis túlbuzgók ezt is :D

Celtic 2011.08.17. 12:01:38

@Gery.Greyhound: Basszus, ennek en is beugrottam ! (volna, ha el nem olvasom a jobboldali hasabot mindenekelott....)

Picsasereghajtó 2011.08.17. 13:03:13

Mondjuk ha valaki a Gesztivállal kapcsolatban egyetért a poszttal, az szerintem nem trollságra, inkább normális zenei ízlésre vall :-p

Serrin 2011.08.17. 16:58:28

Lehet, hogy troll vagyok, de egyetértek az egésszel, leszámítva az utolsó bekezdést... :)

Weöres Dániel · http://www.vatican.va/ 2011.08.22. 12:22:02

@Gery.Greyhound: hmm, úgy tűnik, elfideszesedik az összes kibaszott blog is már, lassan az apolitikus blogok is. menj és szopd le csia-pao löttyedt sárga faszát, te fülkeforradalmár, te.

szeszesember 2011.08.27. 21:59:11

Gery, ez a poszt amúgy – még ha ironikus is – abszolút egybevág a Szigetről alkotott véleményemmel. Gerendai és a külföldiek elmehetnek a kurva anyjukba.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2011.08.28. 11:54:24

@szeszesember: De miért?

Az még rendben van, ha valakinek nem tetszik a Sziget. Nekem is van olyan buli, ahova akkor se mennék el, ha ingyen lenne a jegy (pl Balaton Sound) - de nem állok neki kurvaanyázni, hogy az milyen szar, egyszerűen nem megyek ki és kész. Majd kimegy, akinek az bejön, nekem aztán nem árt vele, se ő, se a szervező.

Nekem se kedvencem a Sziget, jobban szeretem a kisebb, barátságosabb vidéki fesztiválokat: VOLT-on kint voltunk, viszont sajnos úgy jött ki a lépés hogy a Campus csak félig, az alsóörsi Harley-fesztivál, a Hegyalja, a siroki motoros hét és a SZIN pedig egyáltalán nem jött össze, ezért kárpótlásként mentünk a Szigetre egy napra.

De miért kurvaannyát annak, aki szervez egy olyan bulit, ahol majd' négyszázezer ember jól érzi magát? És miért kurvaannyát annak a négyszázezernek? Talán azért, mert jó nekik, és irigyled őket? Menj el inkább te is bulizni, menj olyan fesztiválra ami neked bejön, és szarj le minden mást, ennyire egyszerű :) Nem értem ezt az állandó gyűlölködést, ami ebben az országban megy (ezért is éreztem kedvet ahhoz, hogy folytassam ezt a remek blogot, görbe tükröt állítva az irigy, buta trollok elé)

szeszesember 2011.08.30. 16:43:57

@Gery.Greyhound: Gerendainak azért a kurva anyját, mert százmilliókat, milliárdokat vág zsebre, közben meg azt hazudozza, hogy neki ez mennyibe fáj, és hogy veszít rajta.

A külföldieknek meg azért a kurva anyjukat, mert Magyarországot ők csak partiszínhelynek, kuplerájnak, szemétlerakónak és vizeldének tekintik/használják. Igazából nem is az zavar, hogy van Sziget, hanem az, amilyen.

Lehetne az egy olyan hely is, ahol a magyar fiatalok olcsón, minőségi szórakozási lehetőséget találnának maguknak, ehelyett egy undorító lehúzás az egész, ráadásul Demszky tizensok évig még pénzt sem szedett a területfoglalásért, azaz hagyta Budapestet elesni egy valag pénztől.

Egyébként ne aggódj, van jobb dolgom is, mint a szigetelőkkel foglalkozni, és én is szoktam szórakozni, de ettől még nem örülök annak, ami ott – illetve a fesztivál ideje alatt az egész városban – megy.

Vérivó Viktor · http://www.bszarszo.extra.hu/nyilatkozat.html 2011.09.05. 22:47:41

@Weöres Dániel: Csia-Paónak legalább érett, húsos, felnőtt farka van, nem olyan, mint az ötéves cigánygyerekeknek, akiket a lakókocsidba csábítasz, te lilapicsájú hippi geci.

Meemee (törölt) 2013.12.28. 10:00:41

és kitől tarháltál pénzt,a "köcsögöktől" akiket szidsz.mert ha mindenki akkora nagy punk lett volna akkor csak egymás f.... huzogattátok volna,nem a kannás bort

a punkok minden évben ott vannak,azöta is tarhálnak

cybergyerek vagy te nem punk....

Meemee (törölt) 2013.12.28. 10:04:57

@Wilbur Nárcisz-11 Swain: mislencsillagocskának,semmi a köze a francia konyhához,vagy a franciázáshoz.ű
olvass,gondolkodj,ugorj

Meemee (törölt) 2013.12.28. 10:14:42

Amúgy olyanok vagytok mint egy mintafasz,csak nincs a fejeteken szökőkút :))))))))))

EGY UNATKOZO FESZBUKOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NYASGEM ROHADT KAPITALISTA GECIFALÓ BANDA VAGYTOK.

Noname Watanabe 2013.12.28. 12:27:42

@Meemee: Jól van, babám, téged is beoltottak irónia ellen...
süti beállítások módosítása